keskiviikko 17. lokakuuta 2018

Vähän kuulumisia tähän väliin!

Olisko välillä aika kirjoitella tätä mulle tuttua liibalaabaa?! Mun mielestä kyllä:)

Siis voiko ihanampaa syksyä enää olla? On ollut niin lämmin ja luonto on ihan mielettömän kaunis ruskan väreissä. Tuntuu hassulta, että on lokakuun puoliväli ja mulla on ollut tälläkin viikolla pyykkiä pihalla kuivumassa!! Viime sunnuntaina lapset oli ihan vaan huppareilla ja jumpsuiteilla ulkona, kun oli vaan niin lämmin auringon paisteessa. huippua! 
Instan puolella seuraavat onkin jo nähnyt meidän vloppu projektin, eli tehtiin tuollainen aita meidän pihan yhdelle reunalle. Ihan vaan siis puhtaasti koristeeksi. Nyt mä haaveilen samaista aitaa myös keinujen taakse...Ja ilmeisesti mun toive on toteutumassa! Tuo eka aita oli ihan kokonaan Mikon idea ja mä nyt yllättäen olin heti mukana:)

Haravointi hommia on vielä huuurjat määrät edessä:)
Meillä oli sunnuntai iltana niin ihana hetki Minean kanssa kun tultiin pihasaunasta pihalle. Huomattiin, että taivas on ihan täynnä tähtiä. Minea oli niistä niin innoissaan, että oltiin monta minuuttia vaan siinä paikoillaan ja ihasteltiin tähtitaivasta. Minea on tainnut nähdä tähtiä vain viime talvena, eikä varmasti muista niistä kerroista enää mitään.Päätettiin, että joku päivä mennään iltapalan jälkeen vielä hetkeksi pihalle, ihan vaan katselemaan tähtiä! Nuo hetket on niin ihania, kun sulla on aikaa pysähtyä pikkuinen sylissä ja vaan ihastella samoja pieniä juttuja mitä lapsi. Miten paljon omia lapsia voikaan rakastaa<3


Kirpparilla on taas luonnollisesti tullut käytyä. Minealle on löytynyt ihania juttuja mm nämä Vimman leggarit (10€) ja sattumoisin samaa sävyä Gugguun frillamekko (15€) . Ja sitten nuo  elämää suloisemmat kukkanilkkurit (10€). Just täydelliset syksyyn<3


Nuutille löysin Gugguun paidan ja Vimman baggyhousut (yht. 18€). Ja arvatkaa ketä ei       Y H T Ä Ä N huvittanut poseerata äitille?!


Meillä on lapsilla syysloma koulusta, mutta mulla ja Mikolla on normisti töitä. No toki mun viikonloppu alkaa jo päivää aikaisemmin, eli oon perjantain vapaalla. Pojat on ollut serkulla yökylässä ja vastaavasti saatiin sitten serkkutyttö Mandille kaveriksi. Jotain pientä kivaa ajateltiin vielä tälle viikolle, ehkä vain leikkipuistoon menoa tmv. Mites teidän syysloma sujuu?

Minean pipo ongelmakin sitten ratkesi, kun tein hänellekin tupsupipon:)

Mun käsityö innostus on jossain ihan pilvien yläpuolella. Ei oo väliä onko käsissä puikot, koukku vai naaman edessä ompelukone. Keksin kaikilla niillä jotain tekemistä:) Puikoilla on tällä hetkellä Minealle tulossa merinovilla huivi talveksi ja mulla olis jo sata juttua mielessä, mitä haluan tehdä (ennen joulua tietty!).Ompelukoneella oon surautellut merinovilla pipoja talveksi lapsille ja rusettipantoja itselle ja vähän muillekin:) 



No niin, tästä todella tuli sitä mitä pitikin, ihan liibalaabaa:)

Mitä teille kuuluu?!

Seuraavaksi luvassa Nuutin talvivaatetuksesta postausta!

Ihanaa keskiviikkoa murut<3

~~Ulla~~


8 kommenttia:

  1. Ihania kirppislöytöjä ja noi pipot. Oot niin taitava.♥
    Ihanaa lomailua sinne.♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Terhi<3
      Kyllä sitä jotain oppii, kun tarpeeksi monta kertaa väkertelee:D
      Teille myös ihanaa loppu lomaa ja viikonloppua<3

      Poista
  2. Teillä ne tähdet näkyykin ihan eri lailla <3 Mahtavia löytöjä ja toi aita, ah! -V

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, jotain hyötyä ettei asu katuvalojen lähellä:D
      Aita on kyllä ihan mahtava, varsinkin livenä!

      Poista
  3. On teillä kyllä ihan mahtava pihapiiri. Maalaistunnelmaa parhaimmillaan :)
    Hyviä kirppislöytöjä, ne tekee aina iloiseksi :)

    Toppavaatepostausta odotellen :)

    T. Sanniska

    Ps ei yhtään liibalaabaa, minusta on ihanaa lukea ihan arjesta juttuja. Sitähän tämä elämä pitkälti on, arkea.
    Ja tykkään niin kovin lukea ison perheen arjesta. Siitä minäkin haaveilin nuorempana, suuresta perheestä ja paljosta eläimistä.
    Talo maalla jne.
    Nyt asumme kaupungin laitamilla ja lemmikkinä koira ja hamsteri. Lapsia kolme,ja siihen ne nyt sitten jäävätkin. Elättelin toiveita neljännestä ,mutta kyllä nyt on vain todettava että meidän lapsiluku jää tähän kolmeen. On olo että se neljäskin olisi mahtunut, mutta talous ei nyt vain anna myöten. (ja mies) Menisi auto ja talokin vaihtoon ja joutuisin luopumaan neljäpäiväisestä työviikosta. Se on mulle niin tärkeä asia että siitä en halua luopua. Arki menee liian oravanpyöräksi täydellä työviikolla, ja kahdet hoitomaksut olisi liikaa tällä vajaalla. Kun käyn kodin ulkopuolella töissä, koen että arjessa tarvitsen sitä väljyyttä ja aikaa ja rauhaa ja sen tuo 4 päiväinen viikko mulle tarjoaa. Olen tälläinen sosiaalinen erakko ja työ päiväkodissa tuo aika paljon sosiaalisuutta päiviin :D tykkään kyllä nykyisestä työpaikastani,asiat ovat nyt työn suhteen balanssissa ja se näkyy omana jaksamisena arjessa. :)
    Hyvää kuuluu siis, vaikka isoja asioita työstetty täällä pään sisällä viime aikoina. Sellaista kai se ihmisen elämä on, ikuista kasvamista ja asioiden työstämistä.
    Paljon olen jo saanut ja elän haavettani,nyt on hyvä näin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanniska<3
      Joo noilla kirppislöydöillä saa kyllä niin kivan fiiliksen itelleen!Toppavaateista pamahti just postaus ilmoille, toivottavasti tykkäät:)

      Mäkin tykkään lukea tosi paljon kaikenlaisten perheiden arjesta. Niin mukavaa kurkistaa toisten päiviin.
      Mutta toihan on varmaan jollain lailla kivakin juttu, että ootte päässyt selvyyteen mikä on teille sopiva lapsiluku. Siis ihan siitä vinkkelistä, että se on aika raskastakin pyöritellä näitä asioista mielessä ja miehen kanssa. Niin isoja asioita joihin liittyy niin paljon tunteita ja mietittäviä asioita.
      Ja se on varmaan monessa perheessä iso muutos just tuosta kolmesta lapsesta neljään.Auto menee varmaan kaikilla siinä vaiheessa vaihtoon.

      Sulla on kyllä tosi kiva tilanne nyt töissä, kuulostaa hyvältä tasapainolta, jos pääsee välillä vähän töihin,mutta jää vielä aikaa ja energiaa kotiin ja perheelle.
      Ihana mahtavaa, että teille kuuluu hyvää ja
      Niin ihana kuulla, että oot nyt tyytyväinen, oot sen ansainnut<3

      Poista
  4. Ne pienet pysähdykset lapsen kanssa vaikka tähtiä tai vaikka etanoita ihaillen ovat ihan parhaita!

    Ihanaa viikonloppua teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ne on! Kun vaan aina olis aikaa huomata ne hetket:)

      Teille myös mukavaa viikonloppua<3

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: