keskiviikko 3. lokakuuta 2018

Pienin valmiina talveen!

Ootteko valmiita kurkkaamaan Minean talvitamineisiin?!

Mehän päästiin neidin kohdalla aikasta halvalla. Hänelle mahtuu ihan heittämällä viime talveksi ostettu Pomp de luxin talvihaalari, joka on kokoa 86cm. Onneksi haalari on ihan huippu hyvässä kunnossa, niin saadaan se nyt sitten hyvin hyötykäyttöön. Jotain hyvää näissä vähän hitaanlaisesti kasvavissa tytöissä:)


Ihana kun tämä meidä pikku tyttö oli heti valmis sovitus kuviin, kun hain haalarin varastosta! Pipo on myös pompin tämään syksyn ja talven mallistoa ja se menee kyllä kaappiin odottelemaan pään kasvua. Oli ihan liian iso. Nyt oon vaan ihan hukassa koko pipon kanssa. Taas näitä maata mullistavia ongelmia, mutta en vaan yhtään tiedä mikä olis kiva pipo tuon haalarin kanssa.
(jos joku haluaa ostaa tuota pipoa, niin voisin olla halukas myymään?!On siis pompin uusi pipo, näissä kuvissa ekaa kertaa sovituksessa)

Tuubihuivi on ihan vaan henkkamaukan versio viime talvelta.


Vähän mua kuitenkin mietityttää tuo haalarien koko. Siis nyt ne on tosi kivan kokoiset, jopa vielä vähän kasvuvaraa, mutta mitään kasvu pyrähdystä ne ei kyllä sitten kestä. Se on vaan niin hankalaa ruveta etsimään tammikuun lopussa uutta haalaria.Koettu on sekin!

Tässäpä sitten koko vaate läjä. Villasukat meillä on kaikilla lapsilla mun tekemät ja myös ruskovillan omat.  Kintaita löytyy toki muutkin kun nuo yhdet. Nauroin noillekkin, kun ne on kokoa 0 ja menee ihan hyvin vielä Minealle:)

Väliin löytyy ruskovillan villahaalari, jonka löysin kirpparilta aikoja sitten. Tuo villahaalari meillä on jo nyt käytössä aamuisin ja se on just sopivan lämmin softshellhaalarin kanssa aamun kylmiin säihin. Tykkään myös siitä, että se on tosi ohut ja ei tee liikkumisesta hankalaa.


Mä liputan hurjasti kerrospukeutumisen puolesta ja talveksi meillä on Minealle ostettu merinovilla kerrasto. Tätä kyttäilin pompin sivuilta viime keväänä ja heti kun -50% alet tuli, niin tilasin nämä. Ei jäänyt montaa euroa laatuvaatteille hintaa!  Ja nämä on niin super ihanan pehmoiset, että ovat varmasti ihanat päällä. Housuista otin koon 92cm ja paidasta 98cm, 


Ihan mukava, kun edes yhdelle lapselle löytyy vaatteet jo valmiina, eikä tarvitse ostaa!


Kenkinä meillä on talveksi Kuomat (kirpparilta 4€) ja Reiman freddot (kirpparilta 10€). Nuutilla oli vastaavat freddot viime talvena ja ne oli meillä niin huiput käytössä!! Lämpöiset ja ihanan kevyet. Niin ja ne piti vettäkin tosi hyvin. Sellaisia oon siis haalinut joka suunnasta tälle talvea lapsille ja aika hyvin oonkin löytänyt! Taitaa Rasmus olla ainut jolla on muut kengät. Kuomat on mun mielestä sitten niille paukku pakkasille näin pienille vaan ihanat kengät. Helpot laittaa jalkaan ja niin lämpöiset<3



Yksi lapsi siis valmiina talveen, jei! enää neljä jäljellä...:D 

Onko muilla käynyt yhtä hyvä säkä, että mahtuu viime talven haalari?! Vai odottaako haalari yhä ostamista? Muilla pipo tai muita kriisejä talvivarusteiden kohdalla?!

Ihanaa keskiviikkoa tyypit<3

~~Ulla~~


3 kommenttia:

  1. Menisköhän tuon haalarin kanssa miten hyvin Reiman tän talven mallistosta Alta tai Nahanni -pipot (harmaa/valkeana esim.)? :)

    VastaaPoista
  2. Tosi kaunis haalari!
    Se on kyllä jännä kun näitä pienten kasvuja on niin vaikea ennustaa, ja toki kootkin vaatteissa vaihtelee ja lapsen vartalonmallikin vaikuttaa.

    Meillä on pikkumies 92 cm pitkä, silti erityisesti housuissa on koko 92 cm passeli. Toki vaatteesta riippuen. Meillä on alkutalveen vanhaa reimatecia kirppikseltä, reilu koko kyllä. Viime talvinen remu 92 cm menee vielä pakkaspukuna ja uusikin tilattuna, se jo kokoa 98 cm. Hui.. On kyllä iso, mutta onhan talvikin pitkä , kun ajattelee että maaliskuulle asti voi olla pakkasia.

    Ihana pipo muuten <3
    Voisin ostaa jos olisi käyttäjä, meijän tytöt jo niin isoja ettei mahdu.

    Mukavaa viikonloppua :)

    T. Sanniska

    VastaaPoista
  3. Oh, ihana haalari!

    Meillä Ellun haalari olisi saattanut mahtua, mutta se lähti reklamaationa takaisin valmistajalle viime vuonna, joten haalarikaupoille jouduttiin hänenkin kanssaan. :D Ehkä sitten ensi vuonna ei jouduttaisi, ja Veenukin haalari saattaa mennä ensi vuonna alkutalven ainakin, tai sitten ei. Mutta oishan se äidille kiva yllätys, että joka vuosi ei tarvitsisi pähkäillä haalarikuvioita!

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: