maanantai 11. kesäkuuta 2018

Kesäloman ensimmäinen viikko

Siis lasten ensimmäisen loma viikon, mun omaan lomaan on vielä pieni ikuisuus. Mutta ensimmäinen viikko on lasten lomaa takana ja tylsistymiseltä vältyttiin täysin, kiitos uimakoulun! Aivan mahtava miten täälä järjestettiin uimakoulu kyydityksellä. Mandi, Rasmus ja Nooa pyöräilivät koululle ja sieltä he menivät linja-autolla uimahalliin. Kyyditys toimi tietty myös takaisin päin. Uimakoulu kesti viikon, eli juuri sopivasti. Mandi varsinkin oli ihan onnessa koko uimakoulusta ja selitti monta kertaa mitä kaikkea kivaa siellä oli tehty.   Ja sattui vielä sopivasti vähän kylmemmät säätkin viime viikolle, niin sisätiloissa oli kiva olla. 


Oliko nyt vähän vähättelyä tuo "vähän kylmemmät säät"?! Ihan mielettömän kylmä, meillä kaivettiin sofshell takit ja haalarit käyttöön ja pipoja päähän. Hellevaatteet sai laittaa tiukasti kaappiin. Viikonloppu onneksi oli jo lämpöisempi ja pärjättiin ilman vk-vaatetusta!

Mulle iski joku ompeluvimma ja instan puolelle laittelinkin kuvia lopputuloksista. Nosh:lta tilasin niin ihania kankaita ja sain piirrettyä niin kivan leggari kaavan, että Minean leggari varasto on kerralla päivitetty kuntoon! Jotenkin sain itteni koukutettua tuohon ompelupuuhiin niin hyvin, että tuli tehtyä kummipoitsullekkin yhdet legsut:) Ja seuraavana päivänä ompelin Minealle pipon ja koska sitä kangasta nyt vielä oli (eiks hyvä syy?!) tein vielä samaa sarjaa tuubihuivinkin. Ja koska meillä on onni omistaa ihania tyttösiä, olihan sitä pakko rusettipantakin tehdä. Ai että, mä niin rakastan näitä<3 Ja kyllä pitihän sinne Nosh:lle laittaa uusi tilaus kankaista menemään,hah!

Nämä leggarit ja rusettipanta, niin mun lempparit<3<3


Jääkarhu paitaan piirsin kaikkea muuta kuin sääntöjen mukaan kaavan vaan Gugguun ballerinapaidasta ja siitä tuli just ihana. Tykkään Minealla ihan hurjasti noista vähän pidemmistä paidoista leggareiden kanssa<3

Voiko röyhelöitä olla liikaa?! No ei!!!
Ja mitäs me vielä ollaan ehditty tässä kesäkuun alussa tehdä, no olla jalkkis peleissä!! Huoh, vähänkö niitä on ollut paljon. Viikonloppunakin oli ensin lauantaina turnaus, eli kaksi peliä, eilen oltiin yhdessä ja tänään olisi luvassa vielä yksi. Tosin tämän päivän peliin lähtee vain Mikko Rasmuksen kanssa, peli on sen verran kaukana ja myöhään, ettei oo mitään järkeä lähteä pieniä sinne viemään. He kumminkin nukahtaisivat kotimatkalla ja noh, te tiedätte kyllä mitä se nukkumaanmeno on sitten kotona. Ihan mahdotonta! Mutta voi, että miten ihana se on katsoa oman lapsen osaamista ja kehittymistä. Mähän sielä välillä nieleskelen liikutuksen tunnetta kurkusta alemmas, oon vaan niin ylpeä tuosta meidän pojasta. Ja onnellinen oon siitä, että harkkoihin ja peleihin lähtö ei ikinä oo mitään pakkopullaa vaan sinne lähdetään aina hyvällä fiiliksellä ja sielä vedetään harkat innolla läpi. Onni on harrastus missä lapsi viihtyy<3

Vielä kun äiti ehtis pestä pelivaatteita tarpeeksi nopeasti!!

Tämän viikon perjantaita odotetaan KOVASTI. Silloin lähdetään kohti Turkua ja laivaa. Oon ittekin jo ihan fiiliksissä tuosta pienestä arjen irtiotosta. Lapset on jo monta viikkoa puhunut mitä kaikkea he laivalla sitten tekevät ja Nuutti on ristinyt koko laivan muumilaivaksi. Nuutti ei tokikaan odota eniten niiden muumien tapaamista, vaan Harri hylkeen<3 Kovasti on poitsu puhunut, että hän käy sitten halaamassa Harria, mutta saapas nähdä miten käy jos tilaisuus oikeasti tulee! Mä odotan mitäpä muuta kuin sitä aikaa oman perheen kanssa, niin ja aamupalaa!! Mietittiin stoppia Porin kohdalla, onko kellään mitään kivaa vinkkiä sinne missä kannattais käydä?! Ilmeisesti siellä on ainakin joku iso leikkipuisto jossa on myös kotieläimiä? Olisko jotain muuta kivaa paikkaa?

Tulipas oikein  sillisalaatti tähän viikon alkuun, ei anneta sen haitata:)

Ihanaa alkanutta viikkoa, toivotaan kaikkien päiviin paljon auringon paistetta<3

~~Ulla~~

2 kommenttia:

  1. Sastamalassa on Kiviniiityn Kotieläinpuisto, suosittelen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos vinkistä, tulee varmasti kesäloma reissulla käytyä!

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: