sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Tervetuloa vuosi 2017!

Moikka ja heti alkuun ihanaa uutta vuotta sulle lukija<3

Vitsi miten mä rakastan uutta vuotta, sitä saa tavallaan aloittaa puhtaalta pöydältä,tokihan niin voi tehdä myös joka maanantai, mutta no ymmärrätte varmaan mitä tarkoitan:)

Mun uuden vuoden lupaus oli sellainen, että yritän huolehtia itsestä paremmin. Jotenkin sitä vaan tulee annettua itsestään 150% lapsille ja siinä vaiheessa kun olis sitten aikaa omille jutuille, on puoli kuollut ja valmis ainoastaan kellahtamaan sohvalle. Jostain pitää nyt yrittää nipistää aikaa myös omille jutuille. Haluan vaan yksinkertaisesti voida paremmin. Ruokavalioon tulee varmasti muutoksia, samoin liikunta puoleen. Millekään tiukille dieeteille en ole alkamassa, ihan vaan terveellistä ruokaa ja itsensä kuuntelemista. Niille aloitellaan tätä vuotta!

Vuosi vaihtui meillä jo perinteiseen tyyliin. Mikon sisko perheineen saapui meille lauantaina yökylälle ja lapset ihan kiljuivat innosta kun näkivät heidän auton ajavan pihaan<3
 Tytöillä ehtivät leikkiä kyllä ennätyksellisen monta leikkiä, samalla kun pojat pelailivat kännyköillä ja pleikkarilla. Uusi vuosi niin ei niuhotettu peliaikojen kanssa:)

On se vaan ihana asia, että lapsilla on saman ikäisiä serkkuja. Sitä muistaa omasta lapsuudesta miten mukavaa se oli viettää aikaa serkkujen kanssa. Sovittiin, että vielä tässä lasten joululomalla lapset pääsevät yökyläilemään toistensa luo.


Herkuttelu hetki leffan parissa:


Saunan jälkeen puettiin joululahjaksi saadut pyjamat päälle ja syötiin perunapalloja,nakkia ja kepakoita.
Me aikuiset syötiin vasta yhdentoista jälkeen illalla kanatortilloja.


Minea nautti touhusta ympärillä ja oli niin hyvän tuulinen neiti.Mahat täynnä olikin sitten hyvä kiskaista toppavaatteet niskaan ja lähteä ampumaan raketteja. Tähtisäde tikut oli kivoja kun ne oli niin hiljaisia. Nuutti vähän säikähti aluksi rakettien ääntä, mutta kuulosuojaimet auttoi asiaan.

 
Minea oli ihan täpinöissä raketeista. Varsinkin ne jotka suihkusivat vaan maassa, sai aikaan hurjaa jalkojen ja käsien heilumista<3 Kuulosuojaimet oli myös neidillä käytössä.


Sisälle tullessa oli sitten ohjelmassa tinojen valaminen. 

 
Nuutti oli vähän aluksi pihalla, että mikä tämä juttu on. Luuli reppana, että tinat on jotain syötävää! Mutta kovasti innoissaan hänkin omaa vuoroaan odotti ja sitten tutkittiin yhdessä ,että mikä omasta tinasta tuli.
 

Iskä oli Mandin apuna tinan sulatuksessa:Nuutti menikin heti tinojen jälkeen nukkumaan, tytöt jaksoivat valvoa puoli yhteentoista ja meidän poitsut peräti sinne kahteentoista. Rasmus ja Nooa tuli vielä silmät ristissä katsomaan isot raketit meidän kanssa pihalle.

Me aikuiset katsottiin ruudusta Stand up ohjelmaa ja naurettiin vedet silmissä. Pienoisella väsymyksellä saattoi olla jotain tekemistä asian kanssa! Nukkumaan mentiin vasta puoli kahden aikoihin.

Aamulla herättiinkin sitten vasta kasin jälkeen. Käly perheineen lähti yhden jälkeen, eli aamupäivä kului lapsien leikkiessä.
Ihan paras tapa viettää uutta vuotta, kiitos teille ihanille, TAAS<3<3

Miten teidän vuosi vaihtui?

palaillaan taas!!

~~Ulla~~

PS. jos Pomp de luxin vaatteet kiinnostaa niin pompilla on menossa hurjaakin hurjemmat loppu alet. Taitaa olla kaikki -50% aina sinne -70% asti!! Mä kävin jo tilaamassa ensi talvelle haalareita ja takkia. Tässä suora linkki pompin sivuille:Kliks
 

4 kommenttia:

 1. Haha! Et olisi kertonut pompin alesta, oon nyt haalimassa ostoskoria täyteen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo olis pitänyt ehkä varoittaa, että sielä pompin sivuilla tulee pieni pimahdus. Mutta onhan se nyt halpaa jos 6e saa laatuvaatetta!! Toivottavasti teit hyviä löytöjä!!

   Poista
 2. Mukavalta kuulosti teidän uusi vuosi. Meidät oli kutsuttu kaveriperheen luokse, mutta nämä joulunajan sairastelut estivät senkin menon! Viime vuosi muistetaan kyllä siitäkin, miten joulu ja uusi vuosi peruuntui... Onnea vuodelle 2017!

  VastaaPoista
 3. Kiitos itsellenne taas!!! Uusi vuosi ilman tätä perinnettä ei olisi kummoinen ❤❤ Nellikin on tottunut synttäreiden juhlintaan teillä😉 A-M.

  VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: