perjantai 27. tammikuuta 2017

Talviurheilua

Eilen iltapäivällä suunnattiin Seinäjoelle Joupiskan laskettelumäkeen. Sielä Seinäjoen Energia tarjosi ilmaiset hissiliput ja laskettelukoulut kaikille halukkaille. Pakkohan se oli hyödyntää:)
 
Rasmus ja Nooahan oli ihan ensimmäistä kertaa elämässään laskettelusuksien päällä. Vähän jännitettiin miten se sujuu ja itte jotenkin ajattelin, että tyypit tulee varmaan peppu maassa ekat kerrat mäen alas. Kuinka väärässä olinkaan! Siis ihan uskomatonta tuo oppimisen nopeus lapsilla. Ekan kerran he menivät ilman toista suksea potkien puoleen väliin rinnettä ja siitä sitten auraillen alas. Sitten vain hissillä ylös ja mutkitellen alas.
 
 
Lasketteluopettajat oli kyllä ihan huippu tyyppejä.Todella tiesivät miten opettaa vaikka ryhmässä olikin tosi monen  tasoisia oppilaita ! Suuret kiitokset näillä opeilla on hyvä jatkaa eteenpäin!!
Nyt sitten vaan suunnitellaan heti viikonlopulle uutta lasketteluretkeä, tässä keritään hyvin harjoitella ennen Leville lähtöä:)
 
Mandi otti kaiken irti pulkkamäestä. Harmi, että mäki oli vähän jäässä, joten  ainut millä siitä tohti laskea oli liukuri. Pulkkaa ei olisi saanut ohjattua ollenkaan.
Mutta haittaisko se neitiä, no ei! Liukurilla pääsi kovaa ja sai pysäytettyäkin silloin kun halus.
 
 
Nuutti ei tohtinut oikein laskea mäkeä, muuta kuin iskän kanssa pari kertaa.
Minea, no Minea päätti , että tämä ei itseasiassa ookkaan ollenkaan kivaa. Olin muka hyvin valmistautunut ja ottanut vaunuihinkin ratas osan, että neiti saa olla istumassa ja näkee meininkiä. No ei menny ihan niin kuin olin aatellu. Neitihän laittoi itkuksi tyyliin kaks minuuttia siitä kun oltiin päästy autosta pihalle ja lopetti sen melkeinpä viis kilometriä ennen kotia. No oli siinä nyt onneksi muutama itkutonkin hetki, lähinnä sylissä.
Ilmekin on heti sellainen mitä mä täälä teen?!:)
 
 
Samainen firma sponssasi myös kuumaa mehua ja makkaraa. Yksi pieni poika oli aika liekeissä tuosta makkarasta...
 

 
Mahat täynnä  pojat meni vielä harjoittelemaan laskettelua ja Mandi laski muutaman kerran pulkkamäessä, mutta sitten oli pakko mun jo luovuttaa ja lähteä pienten kanssa kotia. Mikko ja pojat tuli vähän myöhemmin perässä.
 
Ihanaa kun tällaisia tapahtumia järjestetään, kiitos vaan meidän perheen puolesta!!!
 
Täälä on kaverisynttäri valmistelut täydessä käynnissä, viiden jälkeen taloon paukahtaa 11 poitsua. Rauhalliselle illalle saa siis heittää hyvästit.
 
Ihanaa viikonloppua joka kotiin, toivottavasti saadaan nauttia ihanista ulkoilu säistä!
 
 
 
~~Ulla~~
 

2 kommenttia:

kommentit ovat aina tervetulleita: