sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Vauvamasun juhlintaa!

Jos joku nyt miettii, että onko missannut jotain niin et:)
 
Mulle on järjestetty kaksi kertaa mahtavat baby showerit.Niistä voit lukea täältä ja täältä.   Niiden jälkeen oon päättänyt, että jos mun kaveripiirissä on joku raskaana, niin hän on todellakin juhlat ansainnut!
 
Tällainen mahdollisuus tuli, kun Mikon veljen vaimo on raskaana. Tuleva vauva on vielä meidän kummipoika<3
 
Siispä tuumasta toimeen. Pinterestin kanssa meinasin ihan pimahtaa, niin paljon ihania ideoita löytyi! Askarteltukin meinas vallan karata käsistä., mutta mitäs pienistä.
 
Mun mielestä babyshowerit on just sellaiset juhlat jossa saa vetää vähän reippaamalla kädellä noiden koristelujen kanssa. Väriä nyt ei tarvinnut kauaa miettiä, vaaleansininen oli aika itsestään selvä valinta, tulokasta kun on veikattu pojaksi. Laittelin vähän harmaata lisäksi, ettei ihan hukuta siniseen.
 
Nämä bodyt piirtelin vapaalla kädellä, samoin nuo kirjaimet. Joskus on tullut ostettua pussillinen pieniä puisia pyykkipoikia, joten niistä sai kivan viirin.
 
 
Pääsin ensimmäistä kertaa väkertelemään vaippakakkua ja ai vitsi miten mukavaa puuhaa!! Tuohonhan saisi upotettua ihan mitä vaan ja tehtyä vaikka millaisen. Mä laitoin tuohon nyt ihan vaan Pampersin vaippoja kokoa 2 yhden ison paketin ja sitten vielä lisäksi liberon vaippoja koko 1. Lisäksi pari unirättiä, vaunulelu, puhdistuspyyhkeitä, hoitoöljyä ja kylpysaippuaa, niin ja pari tuttia. Lisäksi mä väkertelin vielä pienet sukat, koska junasukat nyt vaan kuuluu jokaiselle vauvalle<3
 
 
Sukat tein mintunvihreästä merinovillalangasta. Minealla on samat vaaleanpunaisena ja ovat olleet niin ihanat käytössä!
 
 
Tarjolla oli salaattia, kinkkupiirakkaa ja bailyeskakkua sekä keksiä.
 
 
Väkertelin ekaa kertaa tuollaisen viirin kakun päälle. Oli niin helppo, että voi olla meidän kaikissa juhlissa on tulevaisuudessa sellainen:)
 
 
Ohjelmassa oli ihan niitä perinteisiä juttuja, vauvakuvista vieraiden arvaamista,nimen syntymäajan,-painon ja -pituuden arvuuttelemista ja maistateltiin Hennalla vähän hedelmäsoseitakin. Yllättävän haastavaa muuten, kun on silmät peitetty!!
 
 
On nuo vaan ihania juhlia. Saa oikein luvan kanssa muistella omia synnytyksiä ja raskauksia. Mä toivon, että jokainen masun kasvattaja sais edes sen yhden kerran kokea elämänsä aikana nämä juhlat.
 
Nyt sitten vain jäädään jännäilemään koska saadaan pieni ihme tähän maailmaan, laskettuun aikaan kun on vaan parisen viikkoa.
 
~~Ulla~~
 


4 kommenttia:

  1. Oletpa ollut ihana, kun babyshowerit järjestit! <3 Itse en ole koskaan osallistunut babyshowereihin.

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: