lauantai 8. lokakuuta 2016

Ihana lauantai!

voi että miten paljon akkuja saakaan ladattua, kun saa viettää päivän hyvässä seurassa. Ei sillä, että tämä seura täälä kotona olis mitenkään huonoa,mutta..no you know:)
Käly kurvas lapsineen meille jo kympin aikoihin aamusella ja lähtivät vasta kuuden aikoihin. Mahdoton määrä puhetta, paljon herkuttelua, leikkiä,pelaamista ja ulkoilua. Siinäpä se tiivistettynä yhteen lauseeseen koko päivä.
 
Minealle puin Silverjunglen ihanan mekon ja Metsolan leggarit, molemmat kirpparilta löydetty. Oon ihan ihastunut tuohon, miten kivasti mustakin Minealle sopii, ei oo yhtään synkän näköinen (Eihän??!!).
 
Ehdittiin hetken aikaa pihalla oleskelle ja odotella, ennen vieraiden saapumista.
 
 
 
Ja sitten vihdoin ne ajovalot näkyi:) Tytöt meni hiekkalaatikolle ja keinumaan..
 
 
Pojat jalkkista pelailemaan! Aika selvä jako:)
 
 
Sisällä leikit lähti heti alkuun. On se vaan ihana kun lapsilla on noin saman ikäiset serkut. Kaikille löytyy kaveri ja Nuuttikin menee hyvin joukon jatkona. Ruuan jälkeen oli sitten karkkipäivän vuoro. Me äidit herkuteltiin tällä ihanalla Bayleys kakulla. Ja kyllä, se oli ihan Super hyvää!!!
(Mistäänhän ei huomaa, että mun teki VÄHÄN mieli suklaata...)
 
 
 
Iltapäivä menikin mukavasti lasten leikkiessä ja meidän äitien parannellessa maailmaa. Jotkut sitä ehkä juoruiluksikin vois sanoa, mutta ei me!!
Pojat vertaili poke saaliitaan:
 
 
Ja Mandin huoneessa oli käynnissä..nooo MOOOONTA leikkiä:) Oikeasti miten tuola edes mahtuu leikkimään??!!
 
 
 
Kiitos te ihanat taas kerran parhaasta seurasta!!!<3<3
 
Nyt jatkamaan lauantai illan viettoa!
 
~~Ulla~~
 

3 kommenttia:

 1. Ihania kuvia varmasti kivasta päivästä, ja iiihana kakku! Miekin olen haaveillut juustokakusta, pitäisi keksiä joku tekosyy sen tekemiseen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna!
   Joo siis mäkin oon nykyään jo ihan mestari keksimään näitä tekosyitä tehdä juustokakkua:) Mutta ystävien kylään tulo, ei oo mikään teko syy, se on ihan selvä syy!!

   Poista
 2. Kiitos ittellenne kun jaksatte meitä kattella😊 Nää päivät on niin parhautta❤ Until next time!😊 Mari

  VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: