maanantai 31. lokakuuta 2016

Mitä päälle vauvalle ulos?

Moi!
 
Pahoittelut, jälleen, pitkästä postaus tauosta. Täälä oli käynnissä keittiön tuunaus, siitä varmasti kuvia tällä viikolla!
 
Ajattelin kirjoitella niinkin yksinkertaisesta asiasta kuin vauvan pihavaatetuksesta kylmillä säillä. Josko näistä olisi jollekin apua?
 
Ensi alkuun voin sanoa, että jos sielä ruudun toisella puolella joku hiljan ensimmäistä kertaa äidiksi tullut pähkäilee kuumeisesti mitä vauvalle laittais pihalle päälle,niin mä viiden lapsen äitinä teen sitä samaa:) Paljonhan vaatetukseen vaikuttaa itse vauva. Toiset nyt vaan tarvitsee enemmän vaatetta kuin toiset. Meillä mennään nyt jo aika isolla vaatepinolla.
Alla on vain body, housut ja sukat. Siihen päälle oon laittanut näille plus viiden- miinus viiden säillä merinovillahaalarin. Tuo meidän tämän hetken haalari on Tutan, mutta kaapista löytyy myös se äitiyspakkauksen oma. Tykkään noista enemmän kuin fleecehaalareista, ovat niin paljon ohkaisempia. Toki tämä on vain makuasia.
Jaloista ja käsistä löytyy pakkauksen tumput ja töppöset (kirppikseltä). Minealla on ollut ihan lämpöiset kädet, joten en oo vielä laittanut lisäkerrosta väliin. Meillä on Ruskovillan villasukat ja tumput sitten kovemmille pakkasille.
 
Hei ja kaikki varmaan tietää, että vauvalta kannattaa koittaa niskasta onko ollut lämmin. Kädet ja jalat saattaa tuntua viileämmiltä, vaikka ei olisi kylmä ollutkaan. Mun mielestä kannattaa myös kuunnella vauvaa tässä asiassa. En usko, että pieni saa nukuttua hyvin oli sitten kylmä tai kuuma, eli kyllä sieltä ähinää kuuluu jos ei oo hyvä olla!
 
 
Minea ottaa aina tissihuikat ja sitten uni tuleekin niin kivasti, että neiti nukkuu kun puetaan.
Pipo on vielä tuollainen välikausi malli, Reiman, mun mielestä niin ihanan mallinen,kun tulee oikein kunnolla korville.
En tiedä mikä tuossa nukkumis asennossa on, meillä on kaikki muksut nukkuneet kädet ylhäällä?!
 
 
Haalarin oon jo vaihtanut toppahaalariksi. Sillä tarkenee vaikka tulis vähän vaunuista poiskin. Haalarin löysin kirpparilta odotusaikana ja sillä oli hintaa 10€. Vähän kyllä jännitän tuota kokoa. Haalari on 62cm, eli vähän epäilen mahtuuko se koko talvea. Onneksi noita haalareita on netti pullollaan, etsitään sitten uusi jos tämä rupeaa jäämään pieneksi:)
 
 
Semmoinen ihana vaahtokarkki, valmiina päiksyille<3
 
Vaunuissa on vielä makuupussi, mutta se on vielä saanut olla auki. Mulla on myös sellainen paksu untuvainen makuupussi vaunuihin, mutta tällä hetkellä se ei oo oikein hyvä, koska neiti heräilee ulkona aika usein ja tulee vaunuista syliin. Joten vaatetta on pakko olla kunnolla. Jos päikkärit olis pitkät pihalla niin laittaisin varmaan vaan tuon merinovillahaalarin ja Ruskovillan tossut ja tumput ja paketti untuvapussiin.
 
 
Pakko vielä laittaa tähän kuva Rasmuksen ja Mandin yllätyksestä mulle lauantai aamuna:
 
 
Nousin sängystä ja nämä voileivät oli tehty mulle valmiiksi<3<3
 Samainen kaksikko myös tyhjäs juuri astianpesukonetta ja olivat lämmittäneet tee vedenkin vedenkeittimellä valmiiksi.En kestä!!! Voiko ihanampaa alkua päivälle olla??? Ihan liikutuksen kyynel tuli silmään (okei putous...).
 
Nyt viimeistelemään keittiön tuunausta!!
 
Aurinkoa sun viikkoon!!!<3
 
~~Ulla~~
 

2 kommenttia:

 1. Elämää suloisempi Minea, varsinkin toi kädet ylhäällä-kuva! <3 Olipas ihana yllätys Raipelta ja Mandilta! <3 En epäile ettei äiti hieman liikuttunut :'D -V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no neiti on kyllä niin söpis<3
   En kyllä yhtään osannut arvata,että Rasmus ja Mandi oli tuollaisia tehnyt. Tosin Rasmus tuumas,että en olisi tehnyt jos Nooa olis ollut kotona:D

   Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: