tiistai 1. heinäkuuta 2014

Leikkikentällä
 Taas vaihteeksi saatiin nautiskella auringosta.Me startattiin heti aamupalan jälkeen lasten kanssa läheiselle leikkikentälle touhustelemaan.Nappasin mukaan pillimehut kun jano yllättää aina kun vauhti on kova=)Leikkikentältä löytyy myös tämmöisiä rauhallisia juttuja.Laivan upotusta pelailtiin muutamia kertoja ja tää äippä hävis joka kerta...Ei ollu mun juttu!


Kiikut on meillä kaikkien suosikit.Tälläkin reissulla niissä vierähti mooonta tovia.Rasmus ihmetteli miksi myttyä ei voinut laittaa vauva keinuun...Yritin sitten selitellä,että toinen ei osaa AIVAN vielä istua=)                    Mytty nukkui päikkäreitä koko retken ajan.


                             "Juoma tauko tyypit!!"


Mandilla lähti energiat niin hyvin tuola touhustellessa,että koti matka oli toooosi pitkä.Millään ei neiti meinannut jaksaa polkea pyörällä kotiin.Onneksi huomion sai vielä jutustelulla käännettyä johonkin muuhun,kuin jäljellä olevaan matkaan=)

Uskokaan tai älkää,mutta sain taas kasattua tavaraa niin,että varasin kirppis pöydän.Tällä kertaa kamat on Ykkös basaarilla.Kälyn kanssa on suunniteltuna perjantaille pieni muotoinen kirppistely kierros.Oli ihan kamala viedä tavaroita kun ei saanut yhtään kattella mitä muissa pöydissä on!Ja viime kirppistelystä on ikuisuus,siis ainakin yli kuukausi,koska mytty ei ole ollut mukana vielä kertaakaan=)Perjantaita odotellessa...

Ootteko muut jo maistellut kotimaisia masikoita ja herneitä? Niin hyviä! Niitä voisi popsia vaikka joka päivä.Itse oon imetyksen takia joutunut vähän varovaisesti noita kesä herkkuja syömään,mutta ainakaan noilla määrillä ei mytyn vatsa ole reagoinut. Meillä sataa vettä,satanu koko yön ja nyt aamun.Eli sisäpäivä tuli tästä.Täytynee jotain pieniä siivous muuveja tehdä.

                      Keskiviikon jatkoja joka kotiin!
                                         ~~Ulla~~


1 kommentti:

  1. Voi Rasmus :D Onko noi herneet ja mansikat muuten teirän omalta maalta vai kasvokos teillä ees herneitä?? o.0

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: