lauantai 19. heinäkuuta 2014

Kotona...pyörähtämässä...


Viime torstaista perjantaihin meidän perhe vietti aikaa risteilyllä.Ja oli kyllä niin kivaa!! Baltic princess öähti Turusta torstai iltana klo 20.15. Aika oli hieman haasteellinen näin lapsi perheenä,meillä kun muksut on yleensä sängyssä viimeistään puoli yhdeksän.Mutta tosi hienosti lapset jaksoivat odotella laivaan pääsyä ja olihan se tunnelma sitten katossa kun sinne viimeinkin päästiin=)Hetki katseltiin kannella laivan lähtöä ja sitten suunnattiin hyttin ja nukkumaan.
Lapset oli ihan innoissaan kun saivat nukkua samassa huoneessa ja yllättävän nopeasti ja rauhllisesti he hyttiin nukahtivat.Meillä oli siis perhehytti.Sanana hieno,mutta käytännössä siis kaksi tuollaista perus hyttiä väliovella. Ihan kyllä toimiva systeemi meidän perheelle.Kätevää kun oli kaksi telkkua ja kaksi vessaa=)
 Seuraavana aamuna nautiskeltiin laivan aamupala,arvaatte varmaan että se oli aika herkkua.Lapsetkin ihmettelivät ihan ääneen mitenn on niin paljon kaikkea hyvää syötävää! Voi kun olisi kotonakin...Ja sitten ollaankin pyöritty ympäri laivaa.Osallistuimme myös laivalla järjestettyihin ohjelmanumeroihin.Tässä ollaan Muumipapan bingossa


Mandi odottaa vuoroa päästä halaamaan muumipappaa,laivalla oli myös pikku myy.
Laivalla oli kokoustiloihin rakennettu lapsille hienot leikkipaikat.Sielä sitä vauhtia sitten riittikin!!
Laivan oma leikkipaikka oli oikeastaan rauhallisempi paikka touhustella.Poskimaalaus oli myös kovasti odotettu juttu.Valinna vaikeus meinas iskeä,sen verran monta vaihtoehtoa oli.Nooaa ei nämä kiinnostanut,mutta Mandi halusi pikku myyn:


                                Ja Rasmus Angry birdsin:

Rasmus ja Mandi oli myös tuunailemassa softiksia.Nooa viihtyi enemmän pallomeressä ja liukumäessä.


Kiva kun lapset oli huomioitu noin hyvin laivalla.Kului aika kivasti,kun odotteli seuraavan toiminnan alkamista.Nämä mihin me osallistuimme oli vain murto-osa koko ohjelmasta ja lisäksi olisi ollut sitten vielä nuorisolle omaa ohjelmaa.


Nuutti oli oikein helppo matkaseuralainen=)Välillä nukuttiin rattaissa,välillä sylissä.Melu ja meininki ei tätä murua haitannut!Laiva oli takaisin Turussa perjantaina kello 19.15. Siitä sitten ajeltiin yötä myöten kotiin. Karkkia kotiutui tuolta reissulta melkoinen määrä..nams=)Lisäksi sain itse Mikolta synttäri lahjaksi Escadan kesä tuoksun Born in Paradise.Mittariin pyörähti 30-vuotta.Käääääk!!!Oisko kriisin paikka?!=)

Nyt oleskellaan pari päivää kotosalla ja maanantaina suunnataan sitten itä-suomeen mökille.Ihanaa tämä kesä aika<3

Meillä ukkonen jyrähtelee ties monettako tuntia,no saapa taloa vähän järjestykseen.

Viettäkäähän mukava lauantai-ilta!Mulla se taitaa kulua tv:n ääressä herkutellen laiva tuomisilla=)

                                          ~~Ulla~~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat aina tervetulleita: