maanantai 14. heinäkuuta 2014

Ristiäiset

Stressi helpotti huomattavasti viime lauantain jälkeen,kun saatiin ristiäiset pidettyä. Nyt saadaan keskittyä vain kesään ja lapsiin.Mikolla alkoi loma ja torstaina suunnataan jo sitten kohti Turkua ja siitä 23h-risteilylle Tukholmaan.


Mutta niihin ristiäisiin. Meillä nuo juhlat järjestettiin omassa kodissa ja vieraiksi oli kutsuttu ihan vaan lähin suku.Itse väsäilin kaikki tarjottavat,ja kuvia niistä  tuli tasan kaksi.Tarjolla oli tonnikalapiirakkaa,voileipäkakkua,ihan perus mansikka kermakakkua ja kinderpiirakkaa. Niin ja lapsille keksiä ja sipsiä.

  Tässä sitä aivan taivaallista kinder piirakkaa.


Ja tämän näköinen kakku tuli loihdittua.Ensimmäistä kertaa tuli testattua tuota sokerimassa ja oli kyllä helppoa sen käsittely!


Meidän kahvi pöytä näytti tältä, meillä on siis tarjottavat erikseen sivupöydällä.                              Ja tässä on itse päivän päätähti.


Nimekseen meidän rakas mytty sai Nuutti Oliver Iisakki. Iisakki tulee mun isäni toisesta nimestä. ihana muru<3


Itse kaste tilaisuus loppui ihanaan Lohtu-biisiin ja ainakin tällä äidillä valui kyyneleet ihan solkenaan...

                        Enon sylissä on niin hyvä olla


Kummeiksi lupautui mun serkku miehensä kanssa. Tässä on pikku serkukset samiksina Pomp De Luxin mekoissa.Harmillisesti osa vieraista ei päässyt tulemaan,mutta onneksi edes suurin osa=) Kiitokset kaikille mukana olleille ja teille muillekkin hengessä mukana olleille!!

nyt sitten nautiskellaan kesästä. Hurjan nopeasti menee aika,enää muutama viikko ja alkaa eskari ja koulu.Mutta ennen sitä on onneksi vielä paljon kivaa luvassa!

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Ja hei,oottehan käyny ostelemassa Pomp de luxin  -40% alesta ihanuuksia?!Mun paketti on jo matkalla=)1 kommentti:

  1. Kaikki näyttää niiiin ihanalta!! <3 Harmittaa kun en ollu paikanpäällä!

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: