keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Tähtenä tähtien keskellä...

Uskomatonta,meidän mytty on huomenna jo kuukauden ikäinen.Nyt on ruvennut pientä kiinnostamaan myös ympyröivä maailma ja kovasti vietellään aikaa katsellen ja ihmetellen. Ensimmäiset tarkoituksen mukaiset hymytkin on vilautettu<3Ristiäisjärjestelyt käynnistyi vauhdilla,kun sain sovittua tuon tärkeän päivän vajaan kolmen viikon päähän.Pakko ruveta heti touhustelemaan,kun tuota aikaa menee niin paljon muuhunkin kuin juhlien järjestämiseen. Nimikin on vielä hakusessa,vaihtoehtoja on vain seitsemän=)
siis ihan oikeasti niitä on seitsemän!!!!APUA!!!


                               Mytyn lempiasento nukkua,rakas<3


 Juhannus vieraat saapui kukkien kanssa.Mä niin tykkään kukista!!!Niitä on ihana saada ja niin mukava viedäkkin kun kylään menee.


Serkut otettiin lämpimästi vastaan.Menoa ja meininkiä (ja sitä ääntäkin) piisasi kun lapsia oli yhteensä 7, ikä haarukalla 0-7.Mutta kivaa oli.Ja onneksi säätkin oli sellaiset,että päästiin vähän pihalle touhustelemaan,lämmin ei kyllä ollut...Kaikkea ei voi saada!!


 Joukolla tutustumassa myttyyn.Leikki kavereita pienellä piisaa kunhan ikää tulee lisää.


 Herkuttelu hetki,ihan parasta juhannuksessa=)Tämä lapsi joukko saa kyllä tuhottua hirmu määrät herkkuja...keihen lie tulleet;) Hellapoliisin sivuilta testailin tällä kertaa sitruuna muffia,hyviä oli,mutta mun makuun ne minttu muffit on kumminki parempia.


 Leikkimökissä oli menossa lauantaina kahvila leikki yhdistettynä synttärijuhliin.                             Pöytä aivan notkui tarjottavaa!

 Paljon olisi puuhasteltavaa ja tuumiskeltavaa. Aivan ensimmäisenä on kyllä pakko saada tuo mytyn nimi asia päätökseen...Miten se voikaan olla niin vaikeaa??!Kutsutkin pitäisi väsäillä ja  käydä tilaamassa kukka-asetelma ristiäisiin...No ainakaan ei ole tekemisen puutetta!

Mukavaa keskiviikon jatkoa!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat aina tervetulleita: