lauantai 21. kesäkuuta 2014

Terassilta...

Nämä kuvat on napsittu yli viikko sitten,siis silloin kun oli vielä aurinkoista ja lämmintä!!Mutta siis tässä on nyt viimeinkin kuvia taka terassilta,tosin huomasin,että kuvat on aika lailla vaan yhdestä kuva kulmasta,pitääpä muistaa napsia joku toinen kerta vähän eri kulmasta!

Tässä on ne Mikon tekemät ihanat hyllyt,joista aiemmin olen maininnut.Niin ihanat!!<3

           Minimanista tähti kipot ja servetit,nuo tähdet vaan kolahtaa vieläkin...=)
 Mikko keksi väkertää vielä talouspaperi rullalle oman telineen. Tosi kätevää,lapsi perheessä kun paperia pitää olla aina käsien ulottuvilla.
 Tähtiä löytyy myös peitosta,ne on kyllä toinen asia joita ei vaan VOI olla liikaa,siis nuo peitot.

Siskolle jo ihmettelinkin noita tuolien pehmusteita.Siis niitä ei saa pestä koneessa ollenkaan...Hirmu käytännöllistä sanon mä!Yhtenä aamuna otin projektiksi pestä nämä ja voin kertoa,että ei mikää mieluinen homma. Isoon saaviin vettä ja käsin yrittää niitä sielä hinkata,en tee kyllä uudestaan ihan heti huomenna!
 

Näitä lämpöisiä kesä päiviä mä odotan,että saa kulkea hellemekoissa ja shortseissa.Toivotaan,että pian saadaan niistäkin taas nautiskella.


Meillä on käly perheineen lähtenyt ja täälä on onnellisia ja väsyneitä tyyppejä koko talo täynnä. Tuli itsekkin valvottua niin,että aivan meinaa silmät lopsahdella väkisinkin kiinni.Tänään muksut aikaisin nukkumaan, Mikon kanssa laitetaan joku hömppä-leffa pyörimään ja käperrytään sohvalle.


Lauantai-illan jatkoja teille sinne puolelle ruutua=)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat aina tervetulleita: