torstai 19. kesäkuuta 2014

hengissä ollaan=)

Uuden arjen opettelu ja kesä vie mukanaan niin,että ei meinaa edes koneella ehtiä istahtaa. Varmaan ymmärrätte?!
 Täälä on lähtenyt arki muodostumaan kivasti.Mytty (ent. Hippunen) tuossa viime viikolla itkeskeli vattavaivojaan ja niihin saatiin suuri apu kun hain apteekista kälyn vinkkaamia Disflatyl tippoja. Suosittelen lämpimästi,vaikka tiedänkin että se mikä toimii toisilla ei auta ollenkaan toisilla. Mutta jotenkin sitä toisen kivuliasta olotilaa ja vääntöä on niin kamala katsoa,että sitä on valmis koittamaan kaikkea,että toisen olo helpottuisi.

Meillähän sairasteltiin tässä heti, kun kotiuduimme mytyn kanssa synnäriltä vesirokko. Ensin tuli Rasmus,sitten Nooa ja Mandi ja lopulta mytty. Nooa sai tartunnan kaikista rajuimpana,en ole edes tajunnut että vesirokkokin voi noin rajuna tulla. Mytty onneksi selvisi vain kymmenellä rakkulalla.


 Sisko kävi myös viettämässä kesälomaansa meillä. Oli kyllä suuri apu hänestä,kiitos vielä muru<3 Lapset oli ihan innoissaan kun sai viettää laatu aikaa tätinsä kanssa. Ja oli kyllä niin ihanaa kun sai kaikkien hiukset taas kuosiin,mun sisko on siis parturi,oonkohan maininnut asiasta jo täälä?!
Kaikkea ollaan ehditty touhustellakkin. Mikon isovanhempien 60-vuotis hääpäivää käytiin juhlimassa ruokailun merkeissä.Lapset lahjottiin leikkikentällä olemaan rauhassa ravintolassa...Kuulostipas kauhealta...Mutta toimi!!

 Minigolffaamassakin oltiin koko perheen voimin ja hauskaa oli.Taisin kyllä hävitä jopa Rasmukselle=)

 Mytty on nautiskellut raittiista ilmasta vaunuissa milloin missäkin. Tuommoisen pikkuisen kanssa on niin helppoa vielä tuo liikkuminen,kun ruokakin kulkee mukana.

 Säät on ollut kyllä nyt niin vaihtelevia,ettei oikein enää tiedä mitä tuonne pihalle pistäisi päälle.Välillä mennään hellemekoissa ja shortseissa ja tällä viikolla oli jopa välikausivaatteet parina aamuna päällä, kun mittari näytti kymmeneltäkin vielä 3.5 astetta ja tuuli oli jotain ihan järkyttävää!!Vähän tässä meinaa jo epäusko hiipiä mieleen,minne ne helteet oikein katosi?!

Huomenna tulee miehen sisko perheineen viettämään juhannusta.Lapset odottavat kovasti serkkujen saapumista ja herkuttelua!Vaihdettiin grillimeny plän B:hen kun säät on mitä on,eikä ketään huvita tuola toppavaatteet päällä nököttää grillin ääressä.Siispä nautimme grillisapuskaa sitten toisella kertaa.Nyt ajattelimme herkutella super suositulla Pulled Porkilla. Jääkaapissa odottaa huomista Daim kakku,tuskin siis nälkää tullaan näkemään=)


Ihanaa ja rentouttavaa juhannusta joka kotiin!!!!
                         ~~Ulla~~
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat aina tervetulleita: