tiistai 14. tammikuuta 2014

Kuinka kukaan voi olla niin pieni...

Vaikka meillä onkin jo kolme lasta niin kovasti sitä miettii noita pienen pieniä vaatteita ostaessa,että voiko ne vauvat todella olla noin pieniä.No voihan ne!<3

Raskaus etenee tasaisen varmasti,vaikka mun mielestä vois pysähtyä hetkeksi tähän.Olo on mitä ihanin,mitään paikkaa ei kolota,vatta ei oo vielä tiellä,energiaa on vaikka muille jakaa.Mä oon siis niitä ihmisiä jotka rakastaa  raskaana oloa<3 Viikkoja on kasassa 19,eli puolta väliä lähestytään. Hippusen sukupuolesta ei oo vielä tietoa,ultra on sitten loppukuusta,joten kaikki hankinnat on tosi neutraalia.Ja tämähän on sitten oma haasteensa. Jos ootte yhtään kaupoissa käyny kurkkimas vauvan vaatteita niin ne on joka paikassa joko vaaleanpunaisia tai vaaleansinisiä. Selvä jako tyttöjen ja poikien vaatteiden välillä. Ja koska oon ihmisenä aina ollu aivan järjettömän kärsimätön niin onhan mun ollu  ihan pakko jo ostaa jotain=)


Tämä ihanuus ihan hyppäs kärryyn kun käytiin jouluna kärkkäisellä..Kai teilläkin käy välillä niin,että ne siis vaan ilmestyy sinne kärryihin?!;)

Lindexiltä löytyi aivan ihana kuosinen body,siis tuo linnunpöttö.Ja h&m:ltä tarttui mukaan pingviini body.


Tiipiin kirpparilta löysin tuon ihanan pipon,en toki ajatellut sitä kesällä käyttää,vaan syksyä jo odottelemaan.Ja villasukat väsäsin tuossa yhtenä iltana,kun tuli mieleen,että tuskin sitten ens syksynä hirveesti on aikaa väsätä villaria,ainakaan neljälle lapselle!
Ikealta ostin petauspatjan pinnasänkyyn ja pari valkoista kuminauhalakanaa samaiseen sänkyyn myös.
Siinäpä niitä hankitoja. Uskon,että loput vaatteet ostan kirppareilta. Kevään mittaan on tulossa Mll:n kirppareita monet tässä lähistöllä ja niissä on aina ollut tosi hyvin noita ihan pieniä vaatteita.Ja koska niiden 50-62cm vaatteiden käyttöikä on aika lyhyt niin ne on yleensä ihan uudenveroisiakin! Äitiyspakkausta en meinaa tänäkään vuonna ottaa, sellainen on otettu meillä vain esikolle. Siinä on kumminkin aina paljon sellaista mitä ei tuu käytettyä,että mieluummin ostelen silläkin summalla paljon enemmän mieluista vaatetta kirpparilta.Äitiyspakkauksen makuupussin tuunaus on edessä,mutta sen jätän kyllä sitten rakenne ultran jälkeiseen aikaan...Josko siitä sukupuolesta sais jotain selvyyttä sielä!

Eilen just kirjotin että pakkanen paukkuu..No samoilla mennään tänään. Mittari näyttää nyt päivälläkin -25. Että sisällä ollaan aamupäivä vietetty. Sain pitkästä aikaa leivottua jotain. Meillä on ollut pakastin ihan täpö täynnä ja käytiin se sunnuntaina läpi,nyt mahtuu sinnekkin jotain! Nämä ovat mustikka-valkosuklaamuffineja..Niin hyviä!Muffinit on kyllä ehdottomasti mun lemppari leivonnaisia,valmistuu juuri sopivan nopeesti!




Toivotaan,että tuo pakkanen tuosta hitusen lauhtuu,että pääsee pihalle muksujen kans!!

                                  Pirteää tiistai päivää teille!!!

                                                               ~~Ulla~~

1 kommentti:

  1. Voi ne on tosiaan niiin pieniä noi vaatteet.. Malta oottaa että niiden sisällä on joku nuuskuteltava <3 Noi lautaset näyttää viälä ihanemmalta noin ku Ikeassa, by the way! :)

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: