maanantai 2. syyskuuta 2019

Missä niitä vitamiinia oikein on?

*Yhteistyö Perhekuplan ja Robert's Berrien kanssa*


Jos lapsilta kysytään niin paras muoto syödä marjoja on ihan varmasti tuoreena ja mieluusti suoraan puskista(tai muffinssissa!!). Meillä on syöty ihan kaikkia marjoja pitkin kesää. On popsittu musta- ja punaviinimarjoja omasta pihasta, mansikoista mansikkamaalta ja mustikoita metsästä. Vadelmia löydettiin tosi vähän tänä kesänä, mutta edes muutamia.


Pakastin on ladattu täyteen erilaisia marjoja talveksi,mutta ainakaan meillä ne ei sitten uppoa yhtään niin hyvin kuin nuo tuoreet. Puuron sekaan Minea ja Mandi haluaa mustikoita tai mansikoita ja itse tykkään myös tuosta yhdistelmästä. Samoin viinimarjat rahkan seassa uppoaa itselle. 

Marjoja helposti koko perheelle

Mutta miten niitä marjoja saisi helposti ja terveellisessä muodossa lapsille?Ja miehelle? Tosiasia nyt vaan on se, että mustikka muffinia ei tarvitse kenellekkään tuputtaa mutta pakastemarjoja kyllä. Kuulostaahan tämä teistäkin tutulta?!

  Nämä Robert's Berrie tuotteet on meille jo tuttuja edellisestä yhteistyöstä ja oon ostanut näitä myös kaupasta.Meillä päin näitä saa ihan normi kaupasta ja lisäksi näitä on mahdollista tilata suoraan Robert's Berrien sivuilta Ja ne on vaan niin hyviä!! Lisäksi ne on niin mahtavia, kun sisältävät marjojen siemenet ja kuoret myös. Eli näissä on nyt juuri ne vitamiinit ja kuidut mitä marjoista haluaakin saada! Pakko tässä välissä kertoa, että mulla on tapana sanoa lapsille, että "syökääpäs vähän marjoja niin saatte vitamiinia". No Nuutti on ihanasti pitkin kesää kysynyt, kun on haukannut marjasta palan, että "missä ne vitamiinit täälä oikein on?!" Niin hauska!! Oon sitten selittänyt, että se koko marja on sitä vitamiinia täynnä.

Tällä kertaa saatiin myös iso kolmen litran paketti testiin. Säilytetään avattuna jääkaapissa ja tuosta hanasta on niin helppo ottaa päivän marja annos. Tuon ison paketin lisäksi näitä on saatavilla sitten pienempinä annos pikareina. Pikarit on huippu käteviä ottaa mukaan autoon tai retkelle välipalaksi. Ne on juuri sen kokoisia, että pienetkin jaksaa juoda omansa loppuun asti.

Outoja numeroita

 Meillä on isommatkin lapset ihmetelleet noita numeroita pikari kansien päällä. Mitä tarkoittaa esim tuo 139 luku. No se tarkoittaa sitä, että niin monta villimustikkaa on käytetty tuohon yhteen pikariin. Ei mikään pieni määrä. 
Meidän lapset syö kyllä metsässä mustikoita, mutta enpä tiedä meneekö niitä ihan 139 kappaletta!

Niin ihanaa, kun päivän marjat on helposti kaikkien saatavilla. Mineakin osaa jo itse pyytää aamuisin marjakupin<3 Jos joku miettii minkälainen koostumussa näissä on niin sanoisin, että vähän kuin smoothiessa. Ei ainakaan niin  kuin mehussa!

Ja hei vielä vähän lisää hyviä puolia. Näistä tuotteista löytyy myös +-versiot. Niihin on lisätty hyvinvointiä lisääviä ainesosia. Näitä on esim proteiini,kuitu ja kollageeni.Tämä oli nyt yhtä hehkutusta alusta loppuun, mutta mä oon vaan niin ihastunut näihin. Ei tarvitse enää miettiä miten saa lapset syömään marjoja  riittävästi, parasta!


Onko teille tuttuja nämä tuotteet ? Entä ootteko täyttänyt pakastinta marjoilla?

Ihanaa alkanutta viikkoa!

-Ulla-

Perhekupla netissä ja Facebookissa

Robert's Berrie netissä ja Facebookissa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat aina tervetulleita: