lauantai 7. syyskuuta 2019

Kun äiti vauhtiin pääsi

Siis löytyyhän sieltä muitakin jotka  r a k a s ta a   sisustaa latenhuoneita? Mä tykkään siitä koska sielä saa luvan kanssa söpistellä! Viimeisin tuunaus kohde on meillä ollut Minean huone.


Mä tykkään tehdä kaikkia kivoja pikku näperryksiä lastenhuoneeseen. Tässä hyllyllä on mun itsetehtyjä juttuja kaikki. Sateenkaari on uusin juttu,
 ja puput jotka on vilahtanut ainakin instassa aiemminkin. 

 itsetehty sateenkaari

Minea on siis ainut lapsista jolla on huone alakerrassa. Hän on meidän entisessä makuuhuoneessa. Mutta vaihdettiin huoneita, kun tajuttiin, että me ei tehdä omassa makuuhuoneessa mitään sillä tilalla. Lapset (varsinkin tytöt!) tarvitsee paljon tilaa leluilleen ja leikeilleen, joten Minea sai ison huoneen itselleen.  Huoneessa on muut seinät valkoiseksi maalattu, paitsi yhdessä oli alunperin vaalean harmaa pohjainen tapetti jossa oli isoja valkoisia tähtiä. Koska Minealla on tosi paljon valkoisia juttuja huoneessaan, rupesi koko huone tuntumaan vähän valjulta.

Anopin varastosta

Kävin paikallisessa K-Raudassa ja pengoin heidän ale tapetit. Tuo meidän seinän pätkä on niin lyhyt, että siihen riittää kaksi rullaa tapettia. Se oli nopeasti vaihdettu uuteen, varsinkin kun sain Mineasta ja Nuutista apulaiset vanhan tapetin poistoon. Pientä jännitystä kyllä koin, kun ajattelin, että nyt he luulee, että joka paikasta saa ruveta repimään tapettia pois! Muttta onneksi näin ei oo käynyt:)


 Tuo kukkaseinä tuo kivasti lämpöä ja väriä koko huoneeseen. Lisäksi tilasin Ellokselta juuttimaton ja anopin varastosta kävin etsimässä pärekorin neidin pehmonallukoille. Näin saatiin vähän lisää lämpöä huoneeseen.Oon muutenkin ihastunut nyt niin paljon tuohon juuttiin ja puun sävyyn, että voisin laitella niitä vaikka minne!


Lastenhuoneeseen tuotiin nyt myös leikkimökistä leikkikeittiö takaisin. Sillä ei leikkimökissä enää oikein käyyt leikkimässä ja täälä sisällä se taas on ollut ihan super suosittu. Eli hyvä ratkaisu. Tuo on jännä, kun jonkun lelun vie hetkeksi pois ja tuo takaiisn niin se kiinnostaa taas yhtä paljon kuin uusi. Ikean lokerikko kääntyi taas vaihteeksi pystypäin, niin saatiin huoneeseen lisää lattia tilaa. Tosi ihana kun on noita käänneltäviä huonekaluja niin saa tämä äiti toteuttaa visioitaan:)

Prinsessan sänky, koska miksi ei?

Vuodekatos sai siirtyä sängyn päälle lukunurkkauksesta, koska neiti halusi prinsessa sängyn (miksipä ei!) Prinsessa sänkyyn menee aika monena iltana kuningatar nukkumaan, että oli syytäkin tehdä kiva sänky, hah!!

vuodekatos lapsen sänkyyn


Mites te, onko näin syksyllä tullut sisustus inspistä, ootteko löytäneet itsenne ihastelemasta jotain uusia värejä tai tyylejä?

Mä rakastan edelleen maalaisromattista tyyliä, mutta tuo puun väri on tämän syksyn juttu. Se tuo niin kivasti lämpöä sisustukseen<3

Ihanaa viikonloppua juurikin sulle<3

-Ulla-

9 kommenttia:

 1. Ihania juttuja! En malta odottaa, että pääsisin tekemään lasten uusia huoneita, uuteen kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Voi uusia huoneita on varmasti niin ihana suunnitella ja sitten päästä toteuttamaan!

   Poista
 2. Suloinen huone! Minullakin on syksy tuonut sisustusinnostuksen. Yhdet maalit ja tapetit odottavat sopivaa hetkeä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   No ihana etten oo ainut:) Mulla tulee tämä innostus nykyään aina keväisin ja syksyisin. Tekis mieli pistää koko talo uusiksi. No onneksi saa edes pieniä muutos juttuja toteuttaa:D
   Oi minkä huoneen sä meinaat tuunailla?

   Poista
 3. Voi miten soma huone ja ihania nuo sun omatekoiset virkkaukset <3
  Oikein harmittaa, kun meidän tytöt jo niin isoja, ettei heidän huoneitaan voi enää sisutella oman maun mukaan ;D. Eipä tulee enää teinien huoneita kuvattuakaan!

  Mullakin tuo ruskea ja puunsävy on yllättäin harmaan kauden jälkeen taas alkanut innostaa, mutta muutenhan mä en niin väreistä perusta, niinkus tiiätkin :D

  Oikein mukavaa viikon alkua teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana!
   Joo mä uskon, että nyt on hyvä hetki ottaa kaikki irti tästä lastenhuoneen sisustamisesta, kohta muksut kattoo mua kieroon kun ehdotan jotain söpistely juttua heidän huoneeseen!

   Mullakin se on just tuo puunsävy mikä innostaa, mutta värit muuten ei. Tänne valkoisen ja harmaan keskelle tuo puunväri tuo niin kivasti vaihtelevuutta ja lämpöä<3

   Kiitos ja teille myös!

   Poista
 4. Ihania yksityiskohtia! Puun sävyt on myös mulle nykyisin mieleen - vaikka vuosi sitten vannoin että männynväristä puuta meidän taloon ei tule. Lastenhuoneessa ollaan pysytty valkoinen/siniharmaa/musta - sävyissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3
   Mulla on ihan sama. Vielä ihan kevät talvellakin ajattelin vielä, että meille ei todellakaan tuu mitään puun sävyjä!!! Nyt voisin lisäillä kaikkea puunväristä vähän joka paikkaan. Saa nähdä kauanko tämä innostus kestää:)
   Teillä on kyllä niin ihana lastenhuone!

   Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: