maanantai 8. heinäkuuta 2019

Keittiön tasojen uudelleen fixaus ja haasteen vastaukset!

Ihanaa tiistaita sinne ruudun toiselle puolelle!

Meidän tiistai näyttää erittäin tuuliselta, harmaalta ja kylmältä. Mutta koska valitus ei säätä miksikään muuta,niin mennään tällä:) otin riskin ja kävin viemässä pyykit narulle, saa nähdä koska ne saa sieltä hakea pois...

Mä otin ja tuunailin tuossa kesäkuussa meidän keittiön tasot taas uuteen uskoon. Ensimmäisen tuunauksen näet tästä linkistä . Silloin laitoin siis ekaa kertaa meidän keittiön tasot DC-fixillä ja maalasin rungot valkoiseksi. Nyt sitten halusin vaihtaa tason vähän lämpöisemmän sävyiseksi ja fixillä se kävi ihan (liiankin) helposti.
  Vähän mua on mietityttänyt, että miltä meidän alkuperäiset tasot mahtaa näyttää, kun tuon dc-fixin ottaa pois, mutta eipä tarvitte enää sitäkään murehtia. Fixin sai ihan tosi helposti pois ja se ei jättänyt mitään jälkiä tai liima pintoja(mitä mä pelkäsin) alkuperäiseen tasoon. 


Dc-fix


En nyt oikein tiedä oliko tuo tieto hyvä vai huono tällaiselle nopeasti kyllästyvälle ihmiselle. Tuleeko tässä nyt sitten vaihdeltua joka välissä tasoja eri sävyiseksi?! No onneksi tämä tuunaus on halpaa, mun fixit tuli maksamaan postareineen alle 30€. Ja siis nämä on Bauhausin fixit. Näille edelleen suuri suositus multa. Helppo laittaa ja kestää tosi hyvin käytössä. Niin ja toimitus on nopea ,jos sattuu olemaan tällainen hetimullekaikkinyt- tyyppi:)

Mutta siis ah, mä niin rakastan meidän keittiöitä tällaisella lämpöisemmällä sävyllä<3 Ja miten ihana muutos tuli kuitenkin suhteellisen pienellä vaivalla, niin parasta!

Hei ja jos kiinnostaa miten se ensimmäinen dc-fix oli kestänyt niin hyvin. Ainut mistä se oli kulunut oli yks tarjottimen kohta, jossa meillä on lasten purkat ja pastillit. Nuutti ja Minea aina vetää sitä lähemmäs reunaa,että saavat purkat ja se oli hinkannut jäljet fixiin. Vaihdoin purkka kipon paikkaa, tosin olis voinut laittaa vaikka huonekalu huopaa tuon tarjottimen pohjaan,niin ei olisi enää mennyt fixin pinta rikki.   


edullinen keittiön muutos

Mitäs tykkäätte tuunauksesta? 

Haaste joka heitettiin kaikille Perhekuplan bloggareille vastaanotettu ja tässäpä on meidän koti numeroina. Kiitos haasteesta ihana Emilia Emilia Aleksandra-blogista !


Asuin neliöitä löytyy 188
parvekkeita 1
terassia 1 ja melkein ympäri talon kuisti
4 Makuuhuonetta
2 eteistä/aulaa
2 vessaa
2 saunaa (toinen piha)
2 aikuista
5 lasta
3 kissaa
6 sänkyä
4 pöytää
23 pestävää ikkunaa
6 kelloa
0 naapuria
loputtamasti leluja
ääretön määrä rakkautta


Hei olis kiva kuulla miltä teidän talo näyttää numeroina?!
Äääks ja mun pää lyö tyhjää postauksien kanssa, onko toiveita?!?!

-Ulla-

4 kommenttia:

 1. Noi tasot on kyllä niiiiin hienot, en Malta löytää että näkee livenä! Ja tuo numero homma oli hauska :D erityisesti nolla naapuria herättää missä hieman kateutta! -V

  VastaaPoista
 2. Hienot tasot! En oikein tykkää meidän tasoista, ne ovat sellaiset harmaat ja tahtoisin puiset, mutta mutta, en tiedä, olisiko dc-fix oikea ratkaisu meille. Toisaalta olisi kyllä halpa tapa kokeilla, miltä lopputulos näyttäisi!

  VastaaPoista
 3. Tasot näyttää nyt niin kivoilta, onnistunut muutos. :)

  VastaaPoista
 4. Muistatko tän fixin kuosin nimeä 😊

  VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: