maanantai 29. heinäkuuta 2019

Kun parasta on kylpyamme!

*Yhteistyö Scandic Rosendahlin kanssa*

Siinä missä itse rakastan hotellien aamupaloja ja pehmeitä lakanoita yli kaiken, meidän lapset ja varsinkin nuorin, Minea oli ihan onnessa Rosendahlin huoneen kylpyammeesta.

Kun päätetiin mennä Tampereelle viettämään kesälomaa, ei edes mietitty muita hotellia kuin Rosendahlia. Miksi? No siksi, että ollaan oltu ihan super tyytyväisiä heidän lapsimyöteiseen palveluun. Ikinä ei ole ollut perheen koko ongelma.

hotellissa ison perheen kanssa

 Älkää jättäkö teidän huonetta varaamatta vain siksi, että netistä varatessa ette ehkä saa kaikkia lapsia laitettua huonevaraukseen. Tai netti ehdottaa, että 6-vuotias nukkuu vanhempien kanssa samassa sängyssä. Ei. Varaatte huoneen ja sen jälkeen otatte puhelin soiton hotellin respaan jossa sua palvellaan todella asiantuntevasti. Saat kertoa haluatko huoneeseen millaisia sänkyjä lisää (patjoja, retkisänkyjä). Meidänkin huoneeseen mahtui ihan heittämällä seitsemän ihmistä!

lapsiystävällinen hotelli

Meidän huone oli nimeltään Superior Plus ja se oli kyllä jo ihan tosi iso ja tilava. Lisäksi rakastan sitä, että me vanhemmat nukuttiin ihan omassa huoneessa josta oli väliovet sitten huoneeseen missä lapset nukkuivat. Ihan huippua! Lisäksi löytyi kaksi vessaa (oikeasti, niin mahtavaa!!).  
Tässä kuva miltä huone näytti kun me sinne mentiin ja se sinne oli pedattu "muutama" sänky:

Scandic rosendahl

ja tältä tuo oleskelu alue näyttää sitten muuten:


Niin viihtyisää!!

  Hei ja jos joku ei tiedä niin myös pyynikin ranta on ihan hotellin vieressä, me käytiin sielä viettämässä hellepäivää!

Lapsille on hotellissa leikkipaikka, josta löytyy myös pleikka. Hotellin maskotti on Sigge -siili, joka oli meitä joka aamu moikkaamassa. Sigge oli myös järjestänyt huippu hauskan rastiradan aulaan, jossa lapsilla kului hyvin aika. Radalla mietittiin mm. mistä spagetti on tehty:) Kun lapun palautti respaan sai kivan pikku yllärin. Ylläri oli niin kiva, että meidän vanhemmatkin lapset innoistui tekemään radan;)



Ja se aamupala. Ah ja voih. Mulla on ikävä sitä jo nyt! Ei tullut kolmen aamun jälkeen vielä kyllästymistä, niin monipuolisesti löytyi kaikkea. Ja hei allergisetkin oltiin otettu hyvin huomioon omalla osiollaan!
 Mä söin kaikkea (tietty!) puurosta, rahkasta ja marjoista, leipiin, croissantteihin ja herkku marjapiirakoihin asti. Lapset maistelivat innolla uusia juttuja ja heidän aamupalan kruunasi Sigge-siilen lettukestit. Ihana idea<3

Rosendahlin aamupala

Ja hei arvatkaa mitä mä tein illalla, kun lapset oli menneet nukkumaan?! No ihastelin maisemia<3 


Kun kotiin lähdön aika tuli, lapset kyselivät tullaanko ensi kesänä uudestaan tähän hotelliin, ja me vastattiin, että tietty jos Tampereelle tullaan!

Kiitos Rosendahl ihanista öistä ja mukavasta kokemuksesta, taas kerran. Teidän henkilökunta on oikealla alalla<3

-Ulla-

*Hotelli vierailusta saatu alennusta näkyvyyttä vastaan*


1 kommentti:

  1. Instasta näin tämän sun päivityksen ja piti käydä lukemassa juttu! Tosi kivan näköinen tuo huone. Me ollaan Tampereella yleensä majoituttu Holiday clubiin, kun siellä on sellaisia loma- asuntoja, joihin me mahdutaan. Se on yleensä ollut myös halvempi kuin monta hotellihuonetta ja kivempi kun voidaan olla yhdessä. Mukavaa loppuviikkoa ja alkavaa elokuuta teille ❤❤❤

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: