perjantai 13. heinäkuuta 2018

Ranta elämää

Heipsan!

Keskiviikona lähdettiin heti töiden jälkeen rannalle. Sää oli niin ihanan lämmin, että ranta oli juurikin oikea osoite iltapäivän ja illan viettoon. 

Suunnitelmat koki illan mittaan vielä pienoisen muutoksen, kun kurvattiin ensimmäiseltä rannalta seuraavalle. Sehän se parasta on, kun suunnitelmia voi muuttaa ihan lennosta:)


Ensimmäisessä paikassa grillattiin ruoka ja lapset ehti sen aikaa leikkiä vedessä. Minean oli luullut vain olevan rauhassa hiekalla ja vähän kastelevan varpaita veteen. Kuinka väärässä olinkaan.  Hän on suuren luokan vesipeto, jonka rannalla ollessa äiti tai iskä ei todellakaan makoile viltillä!! Neidin perässä saa mennä koko ajan ja hän on niin innoissaan koko vedestä, että ei välitä sen kylmyydestä yhtään.


Tuo toinen ranta jonne ajettiin on ihan lapsiperheen unelma.Nuutti sanoi, kun näki rannan että "wau!". Matalaa hienoa hiekkarantaa piisaa ihan mielettömät määrät. Katsoin jossain vaiheessa,että nyt on kyllä Mandi mennyt ihan liian syvälle ja huusin hänelle. Mandi nousi seisomaan ja vettä oli hänellä juuri ja juuri napaan asti:)   


Me tultiin sen verran myöhään tälle rannalle, että saatiin olla melkeinpä omassa rauhassa sielä. Lapset juoksi ja ui ihan innoissaan. Mulla oli onnellinen ilme koko illan ja olisin voinut olla tuola vielä monta tuntia kauemmin. Tänne me mennään ehdottomasti uudestaan vielä kesäloman aikana!

Minea ja Nuutti olivat ensimmäistä kertaa meren rannalla ja teidän olis pitänyt kuulla heidän kikatus kun näkivät aallot. Siitä naurusta ei meinannut tulla loppua ollenkaan, aina kun uusi aalto tuli rantaa alkoi kikatus uudestaan<3 He myös yrittivät hyppiä aaltojen yli, joka päättyi melkein joka kerta pyllylleen muksahtamiseen:)


Löydettiin rannalta pari simpukkaakin, mutta arvatkaa kuka tehokkaana puristeli viltiltä hiekat pois ja hukkas koko simpukat... No seuraavalla kerralla sitten etsitään uusia!

Nuuttikin otti rannalla olosta ihan kaiken irti<3 Lapsia ei haitannut, edes se että meillä ei ollut mitään vesileluja mukana. Toki ne varmaan seuraavalla kerralla otetaan mukaan, mutta näköjään rannalla viihdytään myös ilman leluja. 


Rakastan noita rentoja koko perheen hetkiä, kun saadaan vaan olla ja touhuta yhdessä. Kun lapset ei kinastele vaan leikkii innoissaan yhdessä. Kun ei oo väliä keneen katsot, niin hän hymyilee takaisin.  Se hetki, kun sun sydän pakahtuu onnesta, kun saat jakaa tuon kaiken sun rakkaiden kanssa. 

Lapset oli meressä siihen asti, että aurinko rupes jo vähän laskemaan.  Ja koska kesä, niin kukaan ei katsonut edes kelloa:)


Uinnin jälkeen maistui rannalla vielä iltapalaksi leivät, vesimeloni ja mustikat. Kotona saatiin sitten mennä hampaidenpesun kautta nukkumaan. Ja arvatkaa tarvitsiko nukkumattia odotella kauaa?! 



Näitä vastaavia päivä olis tarkoitus sisällyttää paljon lomaan. Lomaan joka alkaa tämän päivän jälkeen, JEI!!!!!

Viihtyykö teidän lapset rannalla? Sielä vedessä vai enemmän hiekalla?

Rakastan, rakastan niin paljon ettei sitä voi sanoiksi edes muotoilla.

Nyt toivottelen teille kaikille ihanaa viikonloppua ja sulle joka aloitat myös tänään loman, ihan mielettömän ihania lomapäiviä<3

~~Ulla~~


6 kommenttia:

  1. Ihana postaus <3
    Aurinkoista alkavaa lomaa koko teidän perheelle :)

    T. Sanniska

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia.♥
    Iloista viikonloppua teidän perheelle.♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tuolta rannalta tuli kyllä niin monta ihanaa kuvaa. Niihin on niin kiva palailla sitten talvella.
      Ihanaa viikonloppua teillekin<3

      Poista
  3. Näyttää just parhaalta kesäpäivän vietolta tämä teidän rantapäivä! <3 -V

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: