keskiviikko 4. huhtikuuta 2018

Yläkerrassa heilumista

Otsikko kuvaa kyllä niin hyvin sitä mitä mä pääsiäisen aikaan yläkerrassa tein ja mihin pakotin muutkin (soriii). Tuli heiluttua ihan huolella Mandin huoneessa ja siinä samalla vähän muuallakin. Rasmus ja Nooa sai vihdoin kauan toivomansa 120cm leveät sängyt ja voitte nyt vaan kuvitella miten onnellisia he ovat niistä. Ja oon mäkin, kun muistaa miten onnellinen sitä itse oli, kun sai ensimmäisen isomman sängyn!


Mandin huone kaipasi jotain kivaa piristystä ja kipeästi legoille jotain säilytystilaa. Aulassa meillä oli Ikeasta ostetttu musta hylly ihan ylimääräisenä ja eihän siinä nyt montaa päivää mennyt, kun olin tuunannut sen valkoiseksi ja saatiin kootuille legoille paikka. Nuo legot vie kyllä ihan uskomattoman paljon tilaa, oli ne sitten koottuna tai ei. No nyt niitä ei ole ympäri kämpää siroteltuna vaan kaikki on samassa paikassa, mistä ne saa kätevästi nostettua lattialle tai pöydälle leikkien ajaksi. 


Virkkasin pari koria joihin saatiin kivasti upotettua pikkuisia leluja. Tuli edes vähän yhtenäisempi ilme. Tuntuu, että meidän neidin huoneessa ei voi kyllä liikaa olla noita koreja ja laatikoita mihin laittaa jotain pikku aarteita. Olin jo kovaa viskaamassa viime pääsiäisen munista saadut yllätykset roskiin, niin ei "kun niillä voi vielä joskus leikkiä". 


Nukkekoti on vähän lähtökuopissa ja se menee Minean huoneeseen heti kun sieltä saadaan leikkikeittiö leikkimökkiin. Minea tykkää ihan valtavasti leikkiä Sylvanian families hahmoilla ja voisin kuvitella, että nukkekodin saaminen omaan huoneeseen on kiva juttu:)


Sänkynä on ja pysyy Ikean Minnen, se on vaan niin kaunis ja ihana. Tuo tapetti ei nappaa mua itseä sitten yhtään, ihan liian levoton. Mä näkisin nuo seinät niin ihanasti valkoisena, mutta neiti tykkää joten pysykööt:)


Ja sitten tämä uusin ostos johon ollaan koko perhe ihan ihastuttu. Ikean ihana lattiatyyny ja aiemmin Mandin sängyn päällä ollut verho. Niistä tehtiin neidin huoneeseen suloinen lukunurkkaus. Toki tuolla on myös leikitty petseillä ja kikateltu sisaruksien kanssa. Tykkään tosi paljon ja niin tykkää muutkin<3


Niin ihanaa kun saa pienillä jutuilla vähän uutta ilmettä lastenhuoneisiin! Ja tämä uudistuskaan ei vaatinut muuta kuin lattiatyynyn oston ja maalia hyllykköön.Niin ja aikaa ja vaivaa, mutta sehän on ihan pikku juttu:)
Mä tykkään muutenkin tosi paljon sisustella lastenhuoneita. Sielä saa mennä vähän överiksi värien kanssa ja saa söpistellä oikein luvan kanssa (siis vielä, kun se huoneen omistajille sopii..) Meillä vaihtuu lapsien huoneissa aika tiuhaan tahtiin järjestys ja lelutkin muuttelee huoneesta toiseen. Monesti myös lapset itse tulevat kysymään, että voisko heidän huoneessa vaihtaa huonekalujen paikkaa ja sitten yhdessä pähkäillään, miten niitä tällä kertaa laitettaisiin. Yritän keksiä uusia lelujen säilytyspaikkoja (meillä jo olevia huonekaluja hyväksi käyttäen) ja mietiskelen mitä kivaa sitä taas keksisi.


Muita jotka tykkää sisustella lastenhuoneita?!

~~Ulla~~


13 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää huone kyllä.

  VastaaPoista
 2. Oi kuinka ihana huone.:)
  Mä oon ajatellut meille myös tuota lattiatyynyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos terhi<3
   Meiltä kyllä isot suosittelut tuolle lattia tyynylle. Se oli meillä aluksi olkkarissa ja olisin voinut pitää sen kyllä sielläkin. Sen verran kiva siinä oli lasten kanssa pötkötellä. Ja siinä o tosi kätevä ripustuslenkki, että saa vaikka seinälle roikkumaan, jos ei jaksa lattialla kattella!

   Poista
 3. Mandin huone on kyllä niin nätti <3 Ja edelleen tuo lattiatyynynurkkaus kertakaikkisen ihana! Vieläkin mietin saisko meille jonnekkin saman tyynyn, prinsessaverhon vois ehkä jättää pois :'D -V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muru<3
   Tuo on kyllä niin ihana tyyny ja tosi paljonhan se vielä siitä nousi, kun vertaa siihen kun sitä tukittiin päälllisen sisälle!

   Poista
 4. Huone on oikein kaunis <3
  Täälläkin sisusteltiin lastenhuoneita, kun lapset olivat pieniä, oli oikein minun lempipuuhaa :)
  Nyt molemmat jo lentäneet pesästä, mutta toisinaan pyytävät sisustusapua omiin koteihinsa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari<3
   Voi lastenhuoneiden sisustaminen on kyllä niin terapeuttista, toivottavasti mäkin saan sitten joskus olla apuna sisustamassa meidän lasten omia asuntoja:)

   Poista
 5. Ihana huone!

  Ja hih, tykkään. :D Olin varmaan raskausviikolla 8 kun kalenterin takasivuille tein ensimmäiset luonnokset lastenhuoneesta. Ja se on nykyisinkin jatkuva kohde, tietysti kun leikit ja lelut muuttuvat koko ajan ja tarvitaan uusia ratkaisuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna<3
   Tuo on just lastenhuoneissa kiva, kun heidän kasvaessa on hyvä syy laittaa huonetta uuden näköiseksi!
   Siis mähän päätin Mandin raskaus aikana, että hänelle piisaa kyllä huone jossa on vihertävät tapetit ja muutenkin neutraalit värit. Nooo rakenneultran jälkeen, kun saatiin tietää, että masussa asustelee tyttö, meni koko kämppä uusiin puihin. Vaaleanpunaharmaat seinät ja oikein sellainen hattara huone:D Pientä kuittailua sain asian tiimoilta kuulla!

   Poista
 6. Ihana huone! Meilläkin keskimmäisen neidin huoneessa löytyy nukkekoti, jota Sylvanian Families- hahmot kalusteineen asuttavat.

  Minä haaveilen tällä hetkellä kahden huoneen tapetoinnista, vastaavasta valkoisesta lokerikkohyllystä sekä hempeistä verhoista :)

  VastaaPoista
 7. Kivalta näyttää! Olisin kysynyt mistä tuo verho on ostettu?

  terv, uusi lukija :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja ihanaa kun oot löytänyt tänne lueskelemaan juttuja!verho on ostettu Elloksesta!

   Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: