maanantai 2. huhtikuuta 2018

Pääsiäistä

Moiks!

Toivottavasti teidän pääsiäinen on sujunut leppoisilla fiiliksillä?

Me ollaan toihuttu vaikka ja  mitä. Mun sisko tuli meille jo loppu viikosta ja tuunattiin mun tukka uuteen uskoon. Pituutta lähti reippaasti yli 20cm ja heitettiin vielä vaaleaa sävyä latvoihin. Voisin laitella kuvaa jahka jaksan sitä tässä joku päivä laitella:)

Perjantaina oltiin käymässä mun äitillä ja koristeltiin hurjat määrät virpomisoksia kotosalla. Meillä päin oli virpomisen aika siis vasta lauantaina. Meillä on tapana mennä koko perhe kävelelly samalla kun lapset virpoo. Minean, Nuutin ja Mandin kanssa tultiin aiemmin kotiin, kun he olivat jo ihan tyytyväsiiä omiin palkkoihinsa. Rasmus ja Nooa jatkoi vielä koko lenkin ja heillä oli kyllä ihan mahdottoman paljon herkkuja tullessaan kotiin. 


Nuutti ei halunnut olla noita, vaan pupu ja hänelle löytyi Mandin leluvarastosta pupun korvat. Minea taas ei halunnut huivia päähänsä joten hänellä oli vain naamassa vähän punaa poskilla ja pisamia nenän päällä. Hyvin vaihtelevalla luukilla siis mentiin tänä vuonna!


Lauantaina käytiin myös anopin luona ja voi että, miten ihanaa se on mennä valmiiseen ruokapöytään. Ihan parasta! Anoppilassa nähtiin myös Mikon siskoa ja veljeä perheineen, joten  menoa ja meininkiä piisasi. Illalla meinattiin mennä kokolle, mutta lämmmitettiinkin pihasaunaa ja pötköteltiin sohvalla ilta.
Sunnuntaina tuunailtiin yläkertaa ja laiteltiin sinne aulaan voimistelurenkaat roikkumaan. Voitte sitten vaan kuvitella mitä täälä on koko sunnuntai tehty. "Äitiiii tuu kattomaan miten mä osaan tehdä"  ihan uskomatonta miten nuo osaa temppuilla renkailla! Minea ei ihan vielä huomaa, että voi nostaa jalkansa irti maasta, mutta ei se kaukanakaan ole!
 Eilen myös pidettiin Rasmuksen ja Nooan kanssa leffailta. Rasmus oli lukenut ensimmäisen Harry Potterin ja luvattiin, että sen jälkeen katsotaan eka Potter elokuva. Rasmus vaan ei ollut kyllä oikein kivaa leffa seuraa. Hän hoki koko ajan , että ei tämä näin mennyt kirjassa ja kertoili mikä kohtaus on jätetty pois. Yritä siinä nyt sitten itse seurata leffaa:D 


Pääsiäis jutut lensi takavasemmalle jo eilen. Jotenkin ei vaan jaksanut enää katsella niitä. Nyt tilalla on sitten ihanan keväisiä juttuja. Lumi sais jo kovasti sulaa pois, vaikka sitä taitaa tänään tulla eri puolilla Suomea vaan lisää! Huoh. Piisais todellakin jo!!!

Palaillaan taas huomenissa, silloin luvassa  VIHDOIN Nuutin vk-vaatetuksesta postausta!!

Ihanaa alkanutta viikkoa teille ihan jokaiselle<3

~~Ulla~~


3 kommenttia:

 1. Onpa teillä suloista väkeä ollut pääsiäisenä! Ihanan kuuloiset pyhät, aurinkoa uuteen viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti kommentistasi!
   Nyt on kyllä hyvin akku ladattu uuteen viikkoon.
   Ihanaa ja toivottavasti aurinkoista viikkoa teillekin:)

   Poista
 2. Meilläkin virvottiin vasta lankalauantaina. Kivaa puuhaahan se on, mutta onneksi virpomiskierros tehdään vain kerran vuodessa :D

  Meilläkin Pääsiäinen kului mukavissa merkeissä. Käytiin pääsiäiskokolla ja ihan vain nautittiin siitä, ettei ollut hirveä kiire mihinkään.

  VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: