perjantai 7. heinäkuuta 2017

Viikonloppu edessä!

Hei te ihanuudet!
 
Täälä on ollut viikko taas täynnä touhua. Rasmuksella oli jalkkis peli alkuviikosta, huonon sään takia vain Mikko lähti kannustus joukoiksi. Me muut mentiin lasten mummalle kylään. Meillä on ollut yökylällä porukkaa ja Mandi on käynyt myös vierailulla Mikon veljen luona. Kirppareilla ollaan käyty ja onpa sitä tavaraa TAAS myynnissä myös Basaarilla:) Että Seinäjoen lähellä asuvat, pöytä 223 on täynnä vaikka ja mitä!
 
Ollaan käyty leikkikentällä ja vietetty sadepäiviä sisällä. On muuten ollut ihan hurjan kylmiä päiviä. Jäi pelkäksi haaveiluksi verkka-asussa ulos meno. Pari päivää ollaan menty jopa softshell haalareilla, pipoilla ja vk-kintailla. Ihan uskomatonta, että tuollaisia varustuksia tarvitaan heinäkuussa! Mutta tänään saatiin herätä ihanaan auringon paisteeseen ja ollaan oltu ahkerasti ulkosalla. Lapset on huolehtineet, että pöydässä on joka päivä uudet kukat, voiko suloisempaa olla?<3
 
 
 Kasvimaalle oli sateiden jälkeen kasvanut enemmän rikkaruohoja kuin  I K I N Ä!!! Niiden kimppuun oli pakko hyökätä iltapäivällä. Mansikkamaalta saatiin tänään ensimmäiset mansikat ja bongattiin hurja määrä raakileita, Nam. Kasvihuoneesta saatiin myös ensimmäiset kurkut leivän päälle ja tomaatit odottaa auringon paistetta. Niin ihanaa kun saa lasten kanssa hakea suoraan omalta kasvihuoneelta herkkuja leivälle ja salaattiin.  Yhdessä niitä myös käydään kastelemassa ja kitkemässä rikkaruohoja pois. 
 
Sain viimein ja vihdoin tuon maton valmiiksi, jotain hyötyä noista sadepäivistä! Ja siitä tuli niin ihana<3 Oon ihan rakastunut! Suunnitelmissa on tehdä toinenkin valkoinen matto vähän pienempi tosin. Ohje oli suoraan Lankavan sivulta. Matolla on muuten ihana nimi, Juhannusruusu:)

 
 Tänään alkoi myös Mikon kesäloma, Jippii!!!! Niin mahtia olla koko perhe yhtä aikaa reilut neljä viikkoa lomalla. Huomenna ollaan menossa keskisen Miljoona tivoliin ja kesäjunakin aateltiin testailla. Mikon loman alkamisen kunniaksi tehtiin kakku, koska no AINA on hyvä syy tehdä kakku:)
Tällä kertaa mentiin kyllä ihan sieltä alimmalta aidalta, ostettiin ihan vaan valmis torttupohja kaupasta, laitettiin mansikoita, kermaa ja rahkaa ja muutamat pensasmustikat päälle. Noin viidessä minuutissa valmis. Mutta ah niiiiin hyvää!! Lapset tykkäs kun saivat olla mukana tekemässä kakkua, tai no oikeastaan he tekivät sen kokonaan. Minea osallistui syömällä mustikoita!<3



Kuppi teetä kaveriksi ja ah, rentoilu voi alkaa.

 
 Aurinkoista viikonloppua joka kotiin!!<3

~~Ulla~~

P.S jos tulee mieleen postaus toiveita niin NYT olis hyvä hetki heitellä niitä ilmoille:)

 

13 kommenttia:

  1. Ihanan maton olet tehnyt <3 nam miten herkullinen kesälomakakku ;) Nautinnollisen rentoa lomaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti ihanasta kommentista!
      Ja me yritetään rentoilla oikein kunnolla:)

      Poista
  2. Ihania lomasuunnitelmia. :)

    Tässä muutamia postaustoiveita, osa aika henkilökohtaisiakin, joten ymmärrän jos et halua niitä avata :)
    Eli:
    -sinun ja Mikon "rakkaustarina"
    -tarinoita lasten nimien takaa, ja mitä muita vaihtoehtoja mietitte
    -olenko ymmärtänyt oikein että teillä on kissa? Hänestäkin olisi kiva kuulla :) siis jos sellainen on :D onko teillä ollut muita lemmikkejä/haluaisitteko hankkia?
    -niitä arkiruokaohjeita :D
    -millaisia sisustustyylejä teillä on ollut/miten maku muuttunut matkan varrella?

    Oikein ihanaa ja aurinkoista lomaa teille!

    T. Äiti kolmelle

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi tuossahan tuli jo monta tosi hyvää ideaa postauksiin. Kiitos<3 Mä toteuttelen öö aikataululla!:D

      Poista
  3. Hei vielä sellainen postausidea tuli mieleen, että kun olet lastenvaatteista kiinnostunut, niin minkälaisista vaatteista oma vaatekaappisi koostuu?
    T. Äiti kolmelle, taas täällä :)

    VastaaPoista
  4. Postaustoiveita: meidän päivä ja millaisia ajatuksia tulevasta kun vauva vuosi on vaihtunut taaperokauteen? Mukavia kesäpäiviä ja toivottavasti myös lämpimiä :) ja ihana matto, on sulla taitoa! Oppisipa itsekkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sullekkin tosi hyvistä postaus aiheista, toteuttelen näitäkin!
      Ja kiitos, tykkään itsekin tosi kovasti tästä matosta<3

      Poista
  5. Noin kaunis matto! Olet todella taitava:) Postaustoiveena, mitä aiotte vielä touhuta kesällä? Vinkkejä kivoista lasten kohteista? Jonkun tavallisen päivän ohjelma? Sisarussuhteista? Tulevaisuuden toiveesi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Minttu!!
      Ja isot kiitokset postaus aiheista, tosi kivoja:)

      Poista
  6. Aivan i h a n a tuo matto!!!♥
    Mekin tehtiin tuollainen helppo kakku juuri ennen, kuin aloitin herkuttoman heinäkuun. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos terhi<3
      Tuo on kyllä niin helppo ja nopea kakku, juurikin sopiva näin kesä herkutteluun. Mä oikeasti nostan niin sulle hattua, että pystyt kesällä olla herkkulakossa!!

      Poista
  7. Kirppiksestä puheenollen...Ei sattuis olemaan keltaiset hait kaupan! Voisin maksaa 25-30 €! Tai vaihto muatiin tai harmaisiin haihin! Meollä komerodda myös vaalean punaiset...kumpparihöpsöä naisväkeä väritoiveineen on talossa useampia....ja taas keltaiset hait hakusessa!

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: