lauantai 15. lokakuuta 2016

Uusi matto

Täälä itelleni naureskelin, että mun viimeisimmät lastenhuone hankinnat/tuunailut on päätynyt kaikki johonkin ihan muualle,kuin minne olin ajatellut.
 
Tikkaat päätyi olkkariin ja niin kävi myös tälle matolle, jonka olin ajatellut Rasmuksen ja Nooan huoneeseen. Ajattelin vaan kokeilla, että sopisko tuo matto olohuoneeseen ja siihen se nyt sai sitten jäädä. Omaan silmään tästä huoneesta tuli nyt jotenkin raikkaampi. Aiemmin tuossa oli siis harmaa ryijymatto. Tosin nyt jo vähän kauhulla mietin,miten nopeasti lika näkyy tuossa...Vaikka meillä kyllä syödään ruokapöydässä, niin jotenkin kummasti niitä spagetti tahroja saattaa löytyä vaikka sohvasta!!
 
 
Ja arvatkaa, kerrankin mäkin oon edes lähellä sisustus trendiä. Ostin mun ja Mikon  Tampereen reissulta pari viherkasvia. Oon ymmärtänyt, että ne on nyt aikas IN sisustuksessa tänä syksynä. Tosin mä ostin ne siis ihan vaan koska halusin:) Ja oli pakko ottaa kuvat nyt, kun ne on vielä elossa,hah. Kuukausi eteenpäin niin voin varmaan ottaa jo kuvat nuupahtaneista kasveista!
Olin aivan varma, että Nuutti käy nyppimässä tuosta lehdet yks kerrallaan pois, mutta ihme kyllä se on saanut olla rauhassa.
 
 
 
Kyllä ne vaan ihanaa kodikkuutta tuo sisustukseen. Eteiseen laitoin toisen, mutta mietin kyllä, että tuo ei saa juuri yhtään valoa tuossa...Eli se on varmaan sitten syy sen kuolemaan:)
 
 
Tuon kalenteri kuution sain viimein ja vihdoin ostettua. Oon siitä haaveillut monta vuotta. Ihan nauratti, kun löysin sen nyt hintaan 5,90€ ja huomasin, että eipä se nyt normi hintaankaan olisi kallis ollut! Ei vaan oo tullut ostettua. Kertaakaan ei muuten oo tarvinnut itte vaihdella numeroita uusiin, Rasmus ja Nooa melkein tappelee siitä kumpi saa vaihtaa oikean päivämäärän.  
 
 
Löytyykö sieltä muita Vain elämää faneja? Meillä on nyt tuosta ohjelmasta tullut koko perheen lemppari. Lapset ihmettelee miksi pöydän ääressä ohjelmassa itketään niin paljon. Vielä enemmän he hämmästyvät, kun sattuvat samaan aikaan katsoa mua ja äiti tekee ihan samaa:) On siinä vaan liikuttavia tarinoita ja lauluja. Eilen laitoin lapsille naposteltavaa viltille ja ette usko miten nopeasti tämä satsi oli tuhottu!! Varmaan ennen toista mainoskatkoa:)
 
 
Tänään ollaan taas melkein koko päivä ilman Mikkoa, joka on hirvimettällä. Pojille tulee iltapäivästä koulukaveri yökylään ja huomenna he menevät serkulle yökylään ja samasta paikasta tulee lasten serkku meille Mandin kaveriksi. Eli kivasti alkaa syysloma!! Ens viikon perjantaina lähdetäänkin sitten kohti Turkua ja risteilyä.
 
Mukavaa lauantain jatkoa ja kaikille syyslomaa viettäville rentouttavaa lomaa!!
 
~~Ulla~~
 

6 kommenttia:

  1. Ihanaa lomaa teille.♥
    Ihana matto, tommosen mäkin voisin haluta. :) Ja kyllä täällä ilmottautuu yksi vain elämää katsova äiti joka pillittää joka ikinen perjantai ja maanantai, koska silloin tulee toisenlaiset äidit. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tämä oli kyllä hyvä ostos! Voi joo, toisenlaiset äidit on kyllä myös sellainen jonka aikana tulee AINA itku!

      Poista
  2. Ihana matto! On kyllä raikkaampi ja jotenkin isomman näköinen olohuone?! Vai onko se vaan kuvakulma :'D -V

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös, mun silmään myös tuli jotenkin lisää kokoa koko huoneeseen?!

      Poista
  3. Piipahdan aina heti blogeihin, joiden nimessä mainitaan haaveliu tai unelmointi, joten täälläkin siis siitä syystä♥ Mielenkiinnolla jatkan lueskelua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kun löysit blogiini<3 Mä tuun vasta visiitille kun ehdin:)

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: