tiistai 7. kesäkuuta 2016

Tuplasynttärit

Nämä oli ne isoimmat ja tärkeimmät jutut jotka halusin pois alta, ennen vauvan syntymää. Nuutti on syntynyt toukokuun lopussa ja Nooa heinäkuun lopussa. Vieraat on oikeastaan samat molemmissa,joten on enemmän kuin kätevää yhdistää nuo juhlat samalle päivälle. Varsinkin kun kesällä on muutenkin niin hankalaa saada kaikkia vieraita tulemaan samana päivänä.
 
Nyt onneksi kaikille sopi tuo viime lauantai ja meillä oli tupa ihan täynnä porukkaa. Ja arvatkaa harmittiko, kun tuuli jostain Siperiasta, niin ettei terassista päässyt nauttimaan ollenkaan. Harmitti niin kovaa!! No onneksi mahduttiin ihan kivasti sisällekin.
 
Mä tein muka fiksusti jo torstaina kakkupohjan valmiiksi,että saan sitten perjantaina vaan täyttää ja koristella sen. No ei mennyt sitten ihan suunnitelmien mukaan! Olis ehkä kannattanut edes leikata pohja osiin, niin olisin huomannut,että pohja on ihan pilalla. Tämän siis sain todeta perjantaina. Ei muuta kuin väsäilemään uutta pohjaa. Ja ei siinäkään vielä kaikki. Olin sulattanut pakastimesta kakun väliin vadelmia ja mansikoita. Kun kakku oli täytetty ja koristeltu huomasin,että jei, mä en ollut laittanut ollenkaan sokeria tuohon täytteeseen. Huoh. No onneksi kakku oli silti, muidenkin kuin omasta mielestä, hyvää:) Mutta kyllä sitä kaikkea voi sattua, kun sataa asiaa tekee yhtä aikaa:)
 
Teemana tällä kertaa Nuutin toiveesta Ryhmä hau:) Ja siis teemaan en kyllä satsannut juurikaan, tasan nuo lasten lautaset ja kupit oli teeman mukaisia. Joskus näinkin.
Lapsia oli muuten näilläkin synttäreillä mukava määrä, nimittäin 14. Meidän pojat oli vanhimmat ja nuorin oli 2kk ikäinen ihan pikku tyttö. Että vilinää riitti!
erityisesti lapsia ajatellen olin ostanut muutamia eri keksejä, sipsiä ja pikku puusteja.
 
Muuta tarjottavaa oli sitten perus mansikka täytekakku, Daim-hyydykekakku, suklaa piirakkaa.
 
 
Suolaisen nälkään sai popsia tonnikalapiirakkaa tai kinkkujuusto sarvia.
 
 
Kaikki tarjottavat väsäilin itse. Ihana kun sai laittaa ensimmäisen kerran nuo Greengaten lautaset pöytään. Tähän asti ne ei ihan oo riittäneet, mutta oon ostanut pari uutta ja nyt ne piisaa. ( Tiedän, pienet ilot!! )
 
Nooa otti ja karkas kaikkien lahjojen kanssa yläkertaan, joten kuvia ei niistä oo. Meidän 8-vuotias sai lahjaksi mahtavan ja todella hyväksi jopa meidän tiellä todetun, Stiga potkulaudan, legoja, lego puuhalehden, uuden pleikkari pelin, jättipallon pihalle ja hmm..jotain muitakin jotka ei nyt juuri palaudu mieleen...Tyytyväinen poitsu oli lahjoihinsa.
 
Nuutti sai sitten vinot pinot ryhmä hau juttuja. Rollejakin tuli monenlaisia.
 
 
Lisäksi 2-vuotias sai keilasetin, dubloja ja DVD:n. Niin ja noita ryhmä hau juttuja tuli siis monenlaisia autoja ja koiria:) Nuutti oli kyllä niin onnellinen niistä!
 
 
 
Kiitokset kaikille ihanista juhlista. Itseä harmitti illalla, kun ikään ei ehdi kaikkien kanssa jutella niin paljon kuin haluaisi. Mutta ihana kun tulitte<3
 
~~Ulla~~
 


10 kommenttia:

  1. Meillä on muodostunut jo ihan perinteeksi se, että joka synttärikakun kohdalla joudun tekemään täytteen kahteen kertaan. En ymmärrä miksi se täytteen liivate paakkuuntuu just silloin! Muulloin ei ongelmaa :D

    Tarjottavat näyttää kyllä niin hyviltä ja varmasti on maistunutkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no tuo on sitten vähän niin kuin mun kakun pohja. Saan melkein aina tehdä kaks. En myöskään tajua mikä siinä menee pieleen, äiti tekee tasan samalla ohjeella ja ei sillä samaa ongelmaa oo??!!

      Kiitos:)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos Terhi, kyllä ne hyvin katosikin, eli ilmeisesti maistuivat:)

      Poista
  3. Oih! Sinäkin olet Greengate-fani! Meillähän on mukava yhteinen "harrastus"! Mukavia päiviä maha-asukin kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä gg fani ehdottomasti!!! Toki mä löysin tuon ihanan sarjan vasta kolmisen vuotta sitten,mutta pikku hiljaa on tullut jo kiva kokoelma.On ne vaan niin kauniita<3
      Kiitos:)

      Poista
  4. Voi että mitkä herkkutarjoilut, siis nam! :) Täällä kans odotellaan vauvaa saapuvaksi, itselle tämä on ensimmäinen ja voi vitsi miten paljon odotankaan sitä että pääsen vielä järjestämään omalle lapselle synttärijuhlia, heh :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Minka:)
      Hurjasti onnea odotukseen<3
      Lasten synttäreiden suunnittelu on kyllä mukavaa puuhaa! Saa toteuttaa vähän hurjempiakin juttuja. Pian säkin pääset niitä järjestelemään:)

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: