tiistai 15. syyskuuta 2020

Kahden lapsen huone

 Moiks!

Tänään pääsette kurkkaamaan meidän Nuutin ja Minean huoneeseen. Oon siihen nyt viimein ja vihdoin suhteellisen tyytyväinen. Toki tällä hetkellä on  mielessä pyörii seinille yks pikkuriikkinen maalaus idis seinälle,mutta annetaan sen nyt vielä muhia mielessä ennen toteutusta. siis onko muilla lastenhuoneet tällaisia never ending tapauksia joihin keksii aina jotain uutta?!


Nuutti ja Minea muutti viime talvena samaan huoneeseen ja tämä on ollut tosi toimiva ratkaisu.  Meillä löytyy yläkerran aulasta, joka on siis tämän Nuutin ja Minean huoneen vieressä, lisää leluja esim legot ja junarata.

Värimaailma on varmaan jonkun silmiin tylsä, mutta mä tykkään, kun saa vaan tekstiileillä muutella sisustusta. Tällä hetkellä huoneestä löytyy minttua, vaaleanpunaista(eri sävyissä), valkoista ja harmaata.


Matto on mun silmään tosi tumma,mutta toisaalta se on taas ihan unelman pehmeä ja talvella lämmin varpaiden alla. 

Tuo Ikean Minnen sänky löytyy  meiltä Minealta ja Mandilta ja se on niin kaunis. Pienelläkin lapsella tosi käytännöllinen, kun siinä on nuo laidat ja on jatkettava.

Pallovalot varmaan rupeaa olemaan jo vähän last season(vai onko?!), mutta niistä tulee ihanan pehmeä valo lasten öihin, joten saavat olla. Ei tässä nyt muutenkaan olla menty niin muodin mukana:)

Koska huone on kahden lapsen yhteinen on mulle ollut kuitenkin tärkeää, että sieltä löytyy vähän jotain omaa molemmille. Niinpä heillä on hyllyt joista löytyy molempien ensitossut/kengät ja ensipuput. Tosin Minean oma oli kuvien otto hetkellä lähtenyt leikkeihin.  Nuutti varsinkin tykkää noita tossuja katsella ja miettiä, miten ne on muka joskus mahtuneet hänen jalkaan.Tämä on muuten huone joka ei oo oikeastaan koskaan siisti. Minean leikit on AINA sellaisia, että vähintään 75% kaikista leluista on lattialla levitettynä ja niitä ei saa kerätä pois. Onneksi neiti on ainakin vielä innoissaan keräilemäsäs leluja paikoilleen, kun menee auttelemaan. Lelumäärä on just sopiva tällä hetkellä ja kaikille leluille on selvät paikat. Tämähän auttaa siivotessa ihan valtavasti. Lisäksi oon ollut ehkä vähän ilkeä äiti ja karsinut kaikki ne kindermunien yllärit ja muut pikkusälät leluista pois. Tiedän, että lapset ei olisi niistä halunnut luopua jos olisin kysynyt heidän mielipidettään,mutta eipä niitä ole myöskään kaivattu eikä perään kyselty.Mä rakastan miettiä lastenhuoneeseen kaikkia pieniä yksityiskohtia. Vaikka lapsille se on varmaan ihan sama mitä sielä katossa ja seinillä roikkuu vai roikkuuko mitään. Mutta omaan silmään ne yksityiskohdat tekee paljon. Huone on kivan näköinen ja viihtyisä. 


Näin syksyllä (samoin kyllä myös keväällä) iskee aina hirveä sisustusinto. Harmi vaan, että mun tämän hetken sisustus haaveet vaatis sellaisen mini lottovoiton:) Haluaisin niin paljon meille uuden lattian alakertaan ja uuden takan. Juu ei ihan siis niitä halvimpia remppoja!


Ihanaa tiistaita!

-Ulla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat aina tervetulleita: