perjantai 22. maaliskuuta 2019

Kevättä kohti

Tähän väliin vähän kivoja kevät ja ehkä jo kesäkin löytöjä mitä oon lastenvaate rintamalla tehnyt. Suurin osa on teitty kirppiksiltä,mutta on mukana pari ihana uuttakin juttua. 

Aloitetaan niillä uusilla. Nimittäin satuin  tammikuun puolella katsomaan henkkamaukan nettikaupan alesivuja ja vitsi mitkä ihanat takit mä bongasin tytöille kevääksi. Nämä näytti tosi kivoilta jo netissä ja oli vielä ihanammat livenä.
 Mä tykkään tosi paljon varsinkin tytöillä näistä pidemmistä takkimalleista. Ja koska  nämä on ihan vaan kyläily ja kauppatakit, niin niissä ei meillä tarvitse olla mitään ominaisuuksia.
 Huput nyt vaan mun mielestä kuuluu takkeihin (samoin kuin haalareihin). Mua harmittaa välillä kirpparilla, kun on hieno takki tai haalari ja siitä puuttuu huppu. Siis niin, että napeista näkee, että se kyllä kuuluisi olla. 
 Väri oli myös kovasti sekä mun, että tyttöjen mieleen. Ja nämä on muuten ekat samistelu takit meidän tytöille!



Pipoja ei vaan voi koskaan olla liikaa. Gugguun setti löytyi facen kirppariryhmästä ja sain sen 20€. Ei ilmaisia,mutta tuolle merkille mun mielestä edullinen hinta.
Tuon toisen söpön setin löysin sitten kirpparilta ja mä hämmästyin niin kovasti, kun huomasin, että nämä on alunperin henkkamaukalta. En oo ikinä huomannut tällaista kuosia sielä. No oli niin söpöt ja hintaa oli yhteensä 5€ että, mukaan lähti.


Minealle on löytynyt muutamat pompin housut. Nämä on niin ihanan pehmoista ja ohutta kangasta, että varmasti mukavat keväällä ja kesällä päällä. Mä tykkään tuosta oikean puoleisesta mallista tosi paljon, kun tuon kiristetyn lahkeen ansioista ne jää suloisesti vähän pussille.


Kesäksi on löytynyt jo parit kengät Minealle. Niket oli kyllä niin hirvittävässä kunnossa, että olin aivan varma ettei niistä puhtaita saa. Hintaa oli 3€,niin tohdin ostaa ja koittaa jos ne sais pestyä. Kaikki mahdolliset aineet tuli testattua,mutta lopputulos on ihan kiva! Tai ainakin sellainen, että nuo kengät tulee todellakin ihan vaan normi pihakäyttöön ja niitä ei tarvitse sääliä yhtään:) Mua naurattaa miten paljon nykyään on kirppareilla myynnissä ihan hirveän likaisia kenkiä. Onneksi niissä suurimmassa osassa on kuitenkin hinta sitten kohdillaan. Sitä kun ei oikein voi ennustaa saako kengät puhtaiksi vai ei. 
Takana näkynät Adidaksen ballerinat ja Henkkamaukan pitsikengät oli yhteensä kirpparilla 4€. 


Nuutille taas oon löytänyt tämän ihanan Adidaksen verkkarisetin Torista. Poitsu oli itse niin onnellinen kun sai Addun verkkarit, koska isotveljet ei muita pidäkkään! Uudenveroinen setti ja hintaa tuli postareineen 15€. Ja kyllä tämä kun löytyi mä ihan vähän hihkuin ääneen:)



Ja sitten nämä ihan tämän viikon löydät kirpparilta. Eli farkkutunika, neuletakki ja toppi Minealle. Yhteensä koko läjä 10€. Joskus tekee kyllä niin huippu löytöjä! Minea tuumas tuo neuletakki päällä, että "minä näytän äitiltä". Voi olla, että allekirjoittanut pitää aikasta usein juurikin harmaata neuletakkia!



Siinäpä olis mun viime aikaiset löydöt. Harmittaa tosi paljon, kun Mandin kokoa (134cm) ei löydy enää kirpparilta kuin ani harvoin. Samoin Nuutin kokoa (110-116cm) löytyy tosi vähän. Isompien poikien vaatteita sitten ihme kyllä vähän useammin, mutta heillä on jo suhteellisen tarkka vaatemaku, joten vähän tarkemmin saa tuumailla mitä kotiuttaa! Onneksi edes Minean kokoa löytyy hyvin.

Mites te ihanat, ootteko tehneet kivoja löytöjä kevääksi tai kesäksi?

Ihan super ihanaa viikonloppua sulle sielä ruudun toisella puolella! Toivottavasti sun viikonloppu sisältää paljon auringon paistetta ja  mukavaa touhua<3

~~Ulla~~

8 kommenttia:

  1. Kivoja löytöjä! Nuo Pompin housut etenkin! En osaa pojilla pitää tuollaisia ohuita kangashousuja, vaikka ne ovat aivan ihanan näköisiä minusta.

    Minä ostin pojille uudet kevätpipot Punaisesta norsusta. Olen ostanut kaikki ulkovaatteet käytettynä, joten en ole varmaan ikinä maksanut yhdestäkään ulkovaatteesta niin paljon (38 e/kpl), mutta ne olivat niin ihanat, että oli pakko satsata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mulla on ihan sama, en osaa pojilla pitää ollenkaan noita ohkaisia kangashousuja. Pitäis oikein koittaa yhdet ostaa kesäksi!

      Mutta tuohan on just kätevää,että kun on löytänyt kaikki muut varusteet edullisesti,niin vois sitten vähän satsata vaikka niihin pipoihin. Varmasti ihanat!

      Poista
  2. Löysin juuri blogiisi ja sattui niin sopivasti tämä postaus silmiini, kun itselläni on menossa melkoinen lastenvaatehullutus - tai pitäisikö vielä sanoa vauvanvaatehullutus, koska tyttömme on 8kk ikäinen :) Tuntuu etten saa tarpeekseni ihanista vaatteista, joten niitä on tullut ostettua nyt kovasti. Itse rakastan kirppiksiä ja teen niistä mielellänio löytöjä - miten ihminen voikaan niin kovasti ilostua löytäessään ihania vaatteita pienelle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ihana kun löysit tänne!
      Mun lastenvaatehullutus on tainnut kestää jo sellaiset kymmenen vuotta:) Että tervetuloa kerhoon!
      Vauvojen ja pienten tyttöjen vaatteet on kyllä niin suloisia!
      Sitä mäkin aina nauran, kun kirpparilta teen löytöjä, että kuinka sitä voikaan tulla niin onnelliseksi. Kun välillä tekis ihan mieli hihkua ääneen sielä hyllyjen välissä! Tiedät varmasti tunteen:)

      Poista
  3. Ihania ulkovaatelöytöjä! Meillä on tehty löytöjä lähinnä omasta kaapista, kun Ellulle menee kenkiä lukuunottamatta kaikki, mikä syksylläkin (tosin ei sitten tietysti mene enää syksyllä vissiin mikään, tiedossa siis kallis paukku sinne) ja Veenulle on löytynyt Ellulta jemmaamiani ulkovaatteita ja myös parit kengät. Jee. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana!
      Mutta siis tuohan on myös ihanaa, kun saa tehdä löytöjä omista kaapeista. Meillä ei ainakaan lapset (enkä kyllä mäkään) enää muista mitä sitä olikaan viime keväänä ja kesänä käytössä!

      Poista
  4. Ihania löytöjä! :) Alussa itse ajattelin, etten ostaisi tytöille paljon samisjuttuja, mutta lopulta niitä on kertynyt aika paljonkin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Suvi<3
      Meillä on itseasiassa tosi vähän noita samistelu juttuja, oon vasta jotenkin nyt lämmennyt niille! Mutta onhan se nyt suloista:)

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: