keskiviikko 2. tammikuuta 2019

Vuoden ensimmäinen

Heipsan!

Joskos katkaistais tämä some hiljaisuus! Meillä alkoi arki tänään, kun Mikolla ja mulla alkoi taas työt ja lapset meni kouluun. Ihanaa, kun on vaan lyhyt viikko ja taas saadaan pari päivää relailla. 

Meidän joulu sujui niin ihanasti. Yhtä ainutta kuvaa en ottanut koko jouluna, en kameralla enkä kännykällä. Keksityin vaan omiin rakkaisiin ja se teki niin hyvää. Meillä oli siis aattona mun suku ja joulupäivänä kurvattiin anopin luo jonne tuli Mikon suku. Niin ihana nähdä kaikkia aina jouluna.

Lahjoja tuli taas hurjat määrät ja ne on kyllä ollut tosi kivoja, koska kaikilla on leikitty ihan hurjasti. En muista onko mikään vuosi ollut näin onnistuneet lahjat! Mä oon ihan onnessa omista lahjoistani. Sain nimittäin uuden kännykän, saumurin (JEI!!) , piiiitkästä aikaa lisää mun suurta rakkautta Greengatea, villasukat ja super lämpöiset kintaat pihalle. Niin ihania lahjoja etten kestä!

Saumuri pääsee viimeistään viikonloppuna käyttöön, kun pääsen tänään meidän oman kylän kangaskauppaan ostoksille. Suunnitelmissa on nyt AINAKIN tytöille leggarit ja paitoja, Mandille Lumi-tunika ja varmaan kaikista mahdollisista jämä paloista rusettipantoja. Siis tässähän on suunnattu katseet jo ihan totaalisesti kevääseen:)Me otettiin koko joulun aika ihan super rennosti. Ollaan pelailtu lukematon määrä uusia ja vanhoja lautapelejä, syöty (ihan totaalisesti) liikaa herkkuja, ulkoiltu ja luettu kirjoja. Nautittu hitaista aamuista,leffa illoista ja yhdessä olosta.  Nyt tuntuu, että jaksaa taas arkeakin ihan toisella tavalla.

 Käytiin meren rannalla viettämässä ihana iltapäivä. Lapset pääsi vähän pilkille, jahka ensin tohdittiin liikkua jäällä. Siis apua miten pelottavaa se oli aluksi. Mä ihan pystyin kuvitella miten yhtäkkiä joku lapsista vain humpsahtaa jään läpi! No Mikko onneksi teki reijän jäähän ja näytti, että tässä on nyt ainakin 20cm paksu jää. Mutta silti meni kauan aikaa ennen kuin pystyin liikkumaan jäällä rennosti. Grillattiin rannalla makkaraa ja hörpittiin lämmintä mehua. Meillä oli niin ihana päivä!  


Nuutti yllätti sekä mut, että Mikon sillä miten hienosti hän jaksoi pilkillä olla. Minea huuteli reijästä veteen, että "huhuu kalat, meillä on teille evästä". Voiko suloisempaa olla<3 Rasmus ja Nooa juoksenteli pitkin jäätä ja tais olla aika iso syy siihen, että tällä kertaa jäätiin ilman saalista. Mutta ei se ketään haitannut!
Sovittiin,että tällainen retki täytyy ehdottomasti tehdä uudestaan vielä tänä talvena.


Lunta, ah sitä lunta! Viimeinkin saatiin kunnon valkoinen kerros meillekin. Pihassa on jo upea mäki ja viikonlopun suunnitelmissa on isompaan pulkkamäkeen meno. Koulun pihasta bongattiin kauan odotettu kaukalo, joten kohta päästään luistelemaankin. Nyt vaan kaikki ilo irti talvesta, eikös?!Miten sun joulu sujui? Saitko kivoja lahjoja ja saithan sä olla rakkaiden kanssa?

Mielettömän ihanaa uutta vuotta teille kaikille. Mä toivon juuri sun vuoteen kaikkea hyvää. Otetaan päivät vastaan hymyillen<3

~~Ulla~~

4 kommenttia:

 1. Oi mikä retki teillä.♥
  Meidän joulu oli mahtava ja saatiin viettää se minun ja mieheni perheen kanssa yhdessä.♥ Oikein ihanaa uutta vuotta teidän koko ihanalle perheelle.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä mukava käydä vähän retkeilemässä:)
   Tuo on niin parasta, että ehtii nähdä molempien perheitä joulun aikana!
   Ihanaa uutta vuotta teillekin ihanat<3

   Poista
 2. Mitkä maisemat! <3 Ja ihana toi Minean kommentti kaloille :'D <3 Eikö ookkin ihan luonnotonta liikkua jäällä, koko ajan sellanen olo että se pettää alta?!-V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuola kyllä sai ihan pysähtyä ihastelemaan maisemia!! Niin ihana rauha<3 Joo siis mulla meni vaikka kuinka kauan aikaa, ennen ku tohdin jokseenkin luontevasti liikkua sielä. eikä yhtään auttanu, että siinä rannassa oli tullut vettä jään päälle joka oli jäätynyt ja se rätisi ja murtui alla kun käveli. APUA!

   Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: