torstai 15. maaliskuuta 2018

Poikien valtakunta

Moiks!

Sain lukijalta pari postaustoivetta ja tässä olis heti ensimmäiseen vastausta, oleppas hyvä!
Eli pääsette kurkkaamaan meidän Rasmuksen ja Nooan huoneeseen. Tästä huoneesta ei muuten taida olla kuin pari kuvaa täälä blogin puolella ja nekin on siitä vanhasta luukista. Tämä huone sai kokonaan uuden väri maailman kun kaipaisin tänne kovasti jotain uutta.


 Pojat saivat itse päättää millä värillä nuo pari seinää maalataan. Olin aika innoissani, kun he valitsivat harmaan, mutta sen harmaan tummuus vähään pelotti mua. No päätin, että se on poikien oma huone, joten mennään heidän valinnalla. Onneksi mentiin! Huoneesta tuli ihan super ihana, eikä tuo harmaa oo yhtään liian tumma. Huone on kuitenkin todella valoisa kun yksi seinä on täynnä ikkunoita ja muut seinät ovat valkoiset. 

Jonkun uuden maton haluan tänne ostaa, mutta nämä rakkaat pojat ei oikein tiedä millaisen he haluaisivat (ja täytyy myöntää,että mullakin lyö vähän tyhjää mikä tänne nyt sopisi parhaiten..). Samoten päiväpeitot menee uusiksi, toki mietin että nuo päiväpeitot taitaa viettää enemmän aikaa lattialla kuin sängyn päällä, että pitäiskö vaan ostaa uudeet kivat pussilakanat ja sitten ei tarvitsisi poikien tuskailla päiväpeittojen kimpussa. Miten se voikaan olla niin hankalaa?? Peiton ja tyynyn he kyllä saavat hyvin laitettua, mutta päiväpeittoa ei.


Meillä se on Mikko jolla lamppu syttyy paremmin ja miten sen sanois, luovemmin? näiden huonekalujen asettelun suhteen. Mä oon jotenkin niin jäänyt siihen, että sängyt pitää olla seinän vierellä. Siispä tämä järjestys on nyt sitten osaksi Mikon käsialaa. Poikien elämä nyt sattuu olemaan suurimmaksi osaksi sitä pelaamista, joten pleikka ja kunnon sohva oli päivän selvät jutut huoneeseen. Ilman vaatekaappeja ei oikein homma toimi, joten nekin löytyy. Ikean lokerikko on mun silmiin ihan turha. Nuo pari lelu laatikkoa saisi mahtumaan Nuutin lelujen joukkoon ja Rasmuksen Harry Pottereille ja yölampulle kelpaisi kyllä joku muukin lasku taso. Mutta mikä? Siinäpä se ongelma taas onkin.


Tämä Rasmuksen ja Nooan huone on vähän tällainen mun kriisi huone. Tuntuu jotenkin niin oudolta, että nuo pojat on jo niin isoja, että leikki rupeaa olemaan jo suurimmalta osin takana päin. Toki on niitäkin päiviä kun innostuvat vielä kovasti leikkimään joko keskenään, kaverien kanssa tai pienempien sisarusten kanssa. Mutta kaikki lelut piti viedä jo heidän huoneesta pois. Ja sitten on tällä äidillä vähän sellainen, mitäs tänne sitten tuodaan tilalle olo!  Kaipaisin nyt ainakin jotain ihania väri maailmaan sopivia säilytys laatikoita ja ehkä joku yö pöytä ratkaisu?  Mietin jotain pientä ja kevyttä kirjoituspöytääkin, mutta läksyt tehdään alakerrassa niin se olisi ihan turha tässä huoneessa.

Ikean hyllyllä saa asustella poikien unikaverit jotka he ovat saaneet ollessaan molemmat alle vuoden ikäisiä. Niin rakkaita<3
Kuulokkeet olis mun mielestä paljon kivemmat tuossa telkkarin päällä roikkumassa, kuin esim. lattialla.

Huoneen koosta tykkään kovasti, sielä mahtuu hyvin asustelemaan kaksi poitsua. Mielenkiinnolla odotan, tuleeko heille ollenkaan sitä vaihetta, että haluaisivat omat huoneet. Ovat kyllä tietoisia, että väliseinällä se kyllä onnistuisi. Ehkä sitten ylä aste ikäisinä eli mitä, muutaman vuoden päästä?! APUA!!

Tämmöinen huone poitsuilla!

Heittäkää muutkin vaan ideoita ilmoille, jos tulee jotain postaustoiveita mieleen!

Aurinkoista torstai päivän jatkoa<3

~~Ulla~~

2 kommenttia:

  1. Ihanan rauhallinen värimaailma. Jos saatais itse valita, meillä olis varmaan kaikki seinät mun ja pojan toiveesta valkoiset tai yhdellä tehosteseinällä :)

    VastaaPoista
  2. Mulle tuli myös mieleen, että värimaailma on rauhallinen ja jotenkin harmoninen. Sopii juuri tuohon huoneeseen erityisen hyvin. :)

    Ihanaa viikon alkua!

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: