tiistai 27. maaliskuuta 2018

Hyviä öitä!

Moiks!

Lukijan toiveesta pääsette visiitille meidän makkariin. Mä niin toivoisin, että meillä olis sellainen ihana huoleton monen tyynyn sängynpetaus (tiedätte varmaan mitä tarkoitan!), mutta ei. Jotenkin mä tykkään kun on kunnon päiväpeitto, koska meillä käy muksut sata kertaa päivässä pyörimässä tuossa sängyllä ja tuntuis, ettei se peitto sitten kyllä puhtaana pysyisi, jos siihen kosketaan tahmaisilla käsillä. 
Ja tiedän, että tähdetkin on varmaan jo so last season, mutta koska mä tykkään, niin meiltä löytyy myös niitä:)

Mulla on vähän ristiriitainen olo tästä huoneesta. Olisin halunnut vaihtaa Nuutin ja Minean tähän kämppään, koska tässä olis paljon enemmän tilaa heidän leluilleen ja me kuitenkin vaan käydään täälä nukkumassa.Mutta koska meidän sänky ei mahdu Minean huoneeseen, niin tällä mennään!

Kirppislöytö, yllättäen!

Sängyn runko on käytettynä ostettu ja yöpöytä on siskolta saatu. Päiväpeitto taitaa olla Ellokselta jos oikein muistan ja sängyn päässä oleva viltti on Ikeasta.



Unisiepparin nappasin yhdestä sisustusliikkeestä mukaan ihan ilman sen kummempia miettimisiä ja oon tykännyt siitä tosi kovaa. Minea tykkää käydä heiluttelemassa sitä, koska siitä kuuluu tosi kiva ääni! Ei oo vaan neiti vielä tajunnut, että se ääni hänet myös aina paljastaa.
Tuollainen sieppari olis muuten tosi kiva koittaa tehdä myös itse. Niistä on tullut tosi hienoja mitä oon muissa blogeissa nähnyt!


Tietsikka pöytänä toimii mun mumman vanha ompelukone pöytä. Tätä(kin) haluaisin vähän tuunailla...Mietin noita jalkoja valkoisiksi ja kannen jättäisi ihan tuon väriseksi mikä se on nytkin. Mutta se ajatus saa vielä vähän hautua, kun tässä on muita projekteja ennen tuon mahdollista tuunausta. Tuoli on myös mumman peruja<3


Eilen itseasiassa saatiin just vaihdettua tuo valkoinen lokerikko tänne makuuhuoneeseen. Aiemmin täälä oli ihan saman kokoinen lokerikko, mutta tumma ja mä INHOSIN sitä! Ai että. Jos joku ärsyttää silmää, niin se sitten todella ärsyttää. Nyt oon ihan super onnellinen tästä valkoisesta versioista. Sopii sata kertaa paremmin tänne! Meillä rupeaa lapset olemaan jo jokseenkin täynnä tätä äitin valkoista sisustamista. "Ai taas jotain maalataan valkoiseksi, ai ostatko sä TAAS jotain valkoista". Ai miten niin, tykkään valkoisesta sisustuksessa?!

Telkkaria mietin jossain vaiheessa pois makkarista, mutta mä niin rakastan sitä kun saa kattoa jotain "aivotnarikkaan" ohjelmaa ja nukahtaa siihen. Ei tarvitse enää siirtyä sohvalta sänkyyn. Koska se vaan olis ihan liikaa vaadittu puoli unessa!



Semmoinen makuuhuone meillä. Pääsääntöisesti saadaan nukkua Mikon kanssa kahdestaan. Paitsi, että nyt viimeisen viikon meidän väliin tepsuttelee pieni ja rakas tyttönen joka käpertyy pienen pieneksi palloksi kun pääsee kiipeämään meidän väliin ja nukahtaa samantien<3  

Pakko laittaa tähän loppuun kuva jonka laitoin jo instaan heti aamulla. Meillä oli nimittäin aamulla tällaisia kivoja "pikku" kavereita ihan tuossa lähellä! Lapset olivat ihan ihmeissään ja olihan niitä nyt itsekin kiva ihailla. Hurjan kokoisia, ei voi muuta sanoa. Mutta joo, kyllä me aika mettässä asutaan, kun takapihalla pomppii hirvet:D


Meillä on lapset enää huomisen eksarissa ja koulussa. Mullakin on töitä enää huomenna puoleen päivään asti ja sitten alkaakin mukava pääsiäisloma. Ihanaa!!

Aurinkoa sun päivään,ihanuus<3

~~Ulla~~

6 kommenttia:

  1. Kiva makkari teillä! Ja kunnon päiväpeitto on kyllä must, tai sänky on täynnä kiviä ja koirankarvaa ja leluja, ja peitostasi on rakennettu maja kuraisen eteisen lattialle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna!
      No just noita kaikkia meilläkin löytyis jos ei päiväpeittoa olisi. Kiva sitten ruveta nukkumaan, kun ekat kymmenen minuuttia sais tyhjätä sängystä tavaraa pois!

      Poista
  2. Aika hyvä näkökulma muuten toi että lasten jäljiltä se ehkä ei olisi niin huolettomasti joka tyyny ja peitto paikalleen aseteltu petaus! :'D Hetkonen siis mikä teidän olkkarissa sitten nyt on jos tuo lokerikko on makuuhuoneessa?? o.0 -V

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, se olis sellainen suloinen sekamelska:D
      Olkkarissa on sellainen neljän lokeron lokerikko. Näitä lokerikkoja meidän talossa piisaa!

      Poista
  3. On viihtyisän ja kivan näköinen teijän makkari <3
    Voi mitä hirviä takapihalla, hui :)
    T. Sanniska

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanniska!
      Joo ei ihan joka päivä onneksi noita elukoita näy:D

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: