maanantai 15. tammikuuta 2018

Joskus sitä vaan lykästää!

Heipsan!

Sain lauantai aamuna kälyltä kuvan valkoisesta penkistä ja kuva teksti kuului "onko tarvetta,kaveri antaa pois?" Siis niin ihanaa kun nykyäänkin vielä jotkut ANTAA tavaroita pois. En sitten kahta sekuntia kauempaa miettinyt otetaan penkki meille vai ei. Vähän siinä naureskelin Mikolle, että eikö me sille joku paikka keksitä...

Ja keksittiinhän me! Keittiön toinen pirtin penkki sai mennä varastoon ja tilalle tuli sitten tämä ihanuus<3

 Marikalle vielä super iso kiitos tätäkin kautta:)

Voitte nyt sitten vaan arvata, onko meillä ollut joka ruokailulla neljä takapuolta istutettuna tuohon jo ennen kuin on ehtinyt edes pyytää pöytään! Mietinnässä on jotkut tyynyt tuohon ja olisko ehkä viltille paikka?! Onneksi molempia löytyy nurkista, että ei hirveän mullistavia ostoksia vaadita, että saa nämä suunnitelmat toteutettua.


Keittiössä meni siis vähän järjestys uusiksi, joka on vain ja ainoastaan mukava juttu.Pikkuisen pitää nyt silmän tottua tähän, mutta ihan kivalta se nyt jo rupeaa näyttämään!


Tilaa jäi nyt tuosta pirtin penkistä astianpesukoneeseen aika paljon. Tämä on mun silmään ainut huono juttu, koska jotenkin tuntuu, että sitä tilaa ei juuri siinä kohtaa niin kaipaa. Mutta toisaalta Minea on ihan onnessa kantanut siihen nukkeaan, kun oon touhunut itse keittiössä. Mutta niin kuin sanoin, hyvä tämä on kun tähän tottuu!


Pihalla on ihan mielettömän kylmä tuuli. Mittaria kun katsoo niin hämäävästi ajattelee, ettei sielä nyt niiiin kylmä oo, mutta voi elämä. Tuo tuuli menee kyllä kaikkien talvivaatteiden ja miljoonien kerrostenkin läpi, suoraa luihin ja ytimiin. Kynttilöitä, takka tulta, villasukat ja teetä, niillä mä aion lämmitellä tänään<3Onko teille kotiutunut mitään kivaa ihan ilmaiseksi? Ilmeisesti facen roskalavaryhmissä liikkuu kivasti ilmaista tavaraa, mä en oo kyllä itse sieltä löytänyt mitään. 

Koittakaahan pysyä lämpöisinä:)

~~Ulla~~


7 kommenttia:

 1. Oi toi penkki on kyllä ihan superhieno ja istuu teille kun nenä päähän! 😍 - V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös, jotenkin se vaan on niinku olis aina tuossa ollut<3

   Poista
 2. Oi vitsi kuinka ihana! Ihana tosiaan kun välillä ihmiset ihan antaa itselle tarpeetonta tavaraa pois. :)
  Kaunis keittiö teillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Terhi!
   On tuo kyllä kiva, että joskus maltetaan luopua itselle turhasta ihan ilmaiseksi. Mä harrastan tuota lähinnä lastenvaatteiden kohdalla:)
   Mäkin tykkään tästä keittiöstä, toisina päivinä enemmän kuin toisina:D

   Poista
 3. Onnenpotku! Kaunis puusohvs!
  Hyvä noinkin, mutta jos mietit siihen tyynyjä tai vilttejä, niin mites olis talja tai pari? Tai peräti ryijy ”valumaan” selkänojalta istuinosalle vai vielä siitä alas?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juurikin onnenpotku:) ja vitsi nuo taljat voiskin olla tosi kivat tuossa,lapsetkin varmasti tykkäis! Ja miksei ryijykin,kun vaan löytyisi joku kivan värinen,täytyykin pitää niidenkin varalta silmät auki. Kiitos vinkeistä♡

   Poista
 4. Meille on kotiutunut ilmaiseksi tuoli, joka on nyt miun ja miehen makkarassa, se on ihana. Ja pihalaattoja kahdenkin laisia, ja puinen arkku terassille. Ja keinuhirvi. Eli aika paljon! Itsekin ollaan annettu paljon ilmaiseksi eteenpäin, mm. kaappi ja lipastoja, kiertoon vaan.

  Olen kyllä kade tuosta penkistä, ihana! Meidän keittiö on niin tyhmän mallinen, etten ole päässyt toteuttamaan haavettani tuollaisesta ihanuudesta meidän keittiönpöydän ääreen.

  VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: