tiistai 20. kesäkuuta 2017

Farmarissa käyty!

Moi!
 
No niin sopiva sateinen päivä istua koneella ja kirjoitella teille:)
 
Perjantaina käytiin siis viimein Farmarissa ja tämä on nyt sitten varmaan yhtä hehkutusta koko postaus! Ihan mahtavasti järjestetty tapahtuma, ei voi muuta sanoa. Kaikki toimi ainakin meidän mielestä loistavasti. Eläimiä oli paljon, joka oli meille se tärkein juttu, ja niitä näki hyvin. Meille sattui vielä säänkin puolesta just sopiva ilma. Vaikka aluksi oltiinkin vähän pettyneitä kun Seinäjoelle saavuttaessa oli ihan pilvinen taivas, niin vähän vilpoisammassa säässä jaksoi tosi hyvin kävellä ja kierrellä. Koska kävelyähän tuolla valtavan isolla alueella tuli tosi paljon, mutta kun vauhdin piti rauhallisena, niin lapsetkin jaksoi hienosti.
 
Ja tiiättekö, nyt Nuuttikin tunnistaa lehmän:D
 
 
Nämä kiipeilevät kilit oli meidän lasten suosikit ja olihan ne nyt suloisia kiipeillessään ylös ja alas heille rakennetulla telineellä.
 
 
Ja hevoset, niin suloisia. Nähtiin kaksi ääripäätä. Suomen korkein hevonen joka oli muuten VALTAVA ja sitten niitä ihan pienen pieniä, jotka hädin tuskin ylti aikuista polveen. Ja kaikkea siltä väliltä! Nuuttihan nyt ei meinannut edes uskoa, että ne pienet oli hevosia, koiriksi hän niitä oli sanomassa koko ajan:)
 
 
Tässä(kin) kohtaa järjestäjille suuret kiitokset ja kehut: Vaikka alueella olikin hurjasti eläimiä, niin joka paikassa oli kuitenkin hurjan siistiä. Lapsetkin ihmetteli, että sielä ei haissut yhtään pahalle!
Luettiin tosi tarkasti aina eläinten aitauksissa olevat laput, että tiedettiin mitä eläintä sai käydä rapsuttelemassa ja mitä ei. Lampaiden pehmoista villaa halusi kaikki käydä kokeilemassa<3
 
 
Meidät yllätti ihan totaalisesti se maistiaisten määrä mitä alueelta sai. Ei kyllä todellakaan tullut nälkä, kun koko ajan sai maistella kaikkea! Ja lapset kävi pyörittelemässä montaa eri hyrrää joista sai sitten joko pillimehua, jätskiä tai tikkaria. Lisäksi käytiin maistelemassa Juustoportin ihanaa mustikkakaura jogurttia, Annin mansikkatarhan mehuja (NAAAAM) , HK:n uusia makkaroita, ja Atrian munakasta ja makkaraa. Lapsilla kesti hetken aikaa ennen kuin he pääsivät sisälle tähän kaikkea saa maistella-juttuun. Olihan se ihan uutta heille!
 
 
Ja ne koneet, no ei me skipattu niitäkään. Kaikki muksut oli yhtä innoissaan kiipeilemässä eri koneiden hytteihin. Ja voi apua miten isoja nuo uudet puimurit ja traktorit on!!!
 
 
Mutta nämä vanhat traktorit oli kuitenkin ehkä sympaattisimpia:)
Ja lapset olivat ihan onnessa kun löydettiin lasten mumman miehen  pari traktoria. Ja niiden kyyttiin piti tietysti päästä!
 
 
Ilme kertoo varmaan kaiken tarvittavan<3
 
 
Ihanaa kun alueelle oli järjestetty paljon kaikkia näytöksiä. Seurattiin lammaskoiraa työssään ja katsottiin myös esittelyä eri lehmäroduista.
 
 
Varmasti nähtiin vain osa koko alueen tarjonnasta, lasten kanssa on kuitenkin pakko mennä heidän ehdoillaan. Ja sinne mikä heitä kiinnostaa. Ja ihmeen monta tuntia nuo jaksoivatkin kävellä ristiin rastiin aluetta.
 
Varmasti mennään toistekin tähän tapahtumaan mikäli sellainen meidän lähellä järjestetään! Lämpöiset suosittelut meidän perheeltä<3
 
Kävikö kukaan ruudun toiselta puolelta Farmarissa, tai ootko käynyt aikaisempina vuosina? Mitä ootte tykänneet?!
 
~~Ulla~~
 


2 kommenttia:

 1. Kuulostipa kivalta käynniltä Farmarissa. Me ei olla koskaan käyty.
  Aurinkoista juhannusviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä lämpimästi, jos joskus tulee teidän lähelle!

   Rentouttavaa juhannusviikkoa teillekin:)

   Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: