lauantai 26. marraskuuta 2016

Muutamaa piparkakku taloa myöhemmin

Moiks!
 
Meidän pojilla on tänään koulupäivä. He ovat mukana meidän kyläyhdistyksen järjestämässä jouluvaelluksessa. Meiltä vanhemmilta toivottiin tapahtuman  joulutorille myytävää ja mä aikani mietittyä päätin tehdä piparkakkutaloja. En mitään isoja, sellaisia söpön pieniä. Ja ihan kivoja näistä mun mielestä tuli:)
 
 
No jokainen tietää, että näissä nyt jonkun aikaa meni, varsinkin kun ei pysty vaan kolmea tuntia putkeen tehdä, vaan siinä välissä pitää touhuta kaikkea mahdollista. Niin kuin imettää ja nukuttaa, vaihtaa vaippaa. Just kun olin hirmu tyytyväinen ja ylpeä ittestäni ja aikaansaamisistani, niin Rasmus tuli koulusta ja tuumas, että "etkö sä äiti enempää tee?!". Juu-u.
 
Koristeet tein ihan vaan pikeeristä ja tomusokeria sirottelin vielä lumeksi.
 
 
Sellofaania piti käydä useamman kerran käydä ostamas kaupasta, kun mun aivot ei jotenkin ollenkaan tajunnut, että 5 metriä ei vaan piisaa!!
 
 
Eli tämmöisiä täälä on touhuttu tällä viikolla. Tein samaan syssyyn meillekin piparkakkutalon. Nuutti on sitä tehokkaasti aamun hämärissä käynyt syömässä. Ensin lähti aita, sitten tikkaat ja eilen aamulla vielä ovesta pala. Kuvan laitan sitten kun huoltotyöt on tehty:)
Tällä viikolla on myös kuskattu Mandia kerhoon, viety (taas) kirpparille tavaraa, laiteltu joulua lisää ja isoin juttu, siivottu ja järjestetty yläkerta. Että juu, mukava touhun täyteinen viikko. Tänään ollaan sitten menossa tuonne jouluvaellukselle. Lapset odottaa jo kovasti joulupukin ja poron näkemistä:)
 
Harmi kun sää on vaan kaikkea muuta kuin hyvä. Illalla satoi ihanasti lunta, mutta kun aamu tuli satoi vettä ja nyt tuola onkin sitten mahtava märkä, loskainen sadekeli.No vaatetuksestahan se vaan on kiinni:)
 
Nyt ruuan laittoon!!
 
Mukavaa viikonloppua sulle ihana lukija<3
 
~~Ulla~~
 


6 kommenttia:

 1. Ihania pikkumökkejä, ja paljon! 😊 Siun pitää ensi kerralla ottaa Rasmus mukaan niin parikin mökkiä varmasti muuttuu vaaaaltavan moneksi. ;)

  Meidän mökkiä tehdessäni ideoin myyjäisiin kasattuja, mutta koristelemattomia piparitaloja. Mukaan pakettiin sokerimassapursote ja pieni karkkipussi - monestihan se koristeluö on sitä kivointa (mutta aikaavievintä), jos sen jättäisikin ostajalle ja hän saisi vielä maksaakin siitä... ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos!
   Siis vitsi, tuohan oliskin tosi kiva idea.Pitää muistaa jos(kun) vielä pitää myyjäisiin jotain tehdä!!

   Poista
 2. Voi mikä urakka on ollut siellä! Huh! Itsekin voisi kokeilla miten piparkakkutalo valmistuu. :) Mukavaa sunnuntaita sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, näitä tuli kyllä just hyvä määrä, suosittelen testailemaan ei oo vaikeaa!!

   Poista
 3. Oletpa ollut ahkera urakoidessasi noita mökkejä! Vau!

  VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: