keskiviikko 28. syyskuuta 2016

sadepäivänä...

Keskiviikkoa tyypit!
 
En tiedä onko muilla yhtä tasaisen harmaata kuin meillä, mutta me saatiin lisäksi vielä sadettakin, jei... Ja kun eilen kurkkasin ennusteen niin sitä vettä luvattiin myöhäälle yöhön asti. Mikolla on ilta viikko, joten mä sain pyöriä sängys peräti kasiin asti. Oon nauttinut tästä luksuksesta koko alkuviikon. Nuutti tulee yleensä kyllä jo ennen kasia kattomaan, että joko noustaan. Ihan parasta kun saa vaan pötkötellä ilman kiirettä mihinkään. Minea herää aina sama ihan hymy huulilla ja kyllä Nuuttikin on yleensä ihan hyvällä tuulella kun herää, tai no viimeistään aamupalan jälkeen:)
 
Sisarusten hellä hetki<3
 
 
Vähän jo mietin, että onkohan meillä viime aikoina laitettu turhan paljon tavaraa kirpparille myyntiin. Mandin leikki nimittäin oli tänään kirppari leikki. Tästä kuvasta tavara vielä lisääntyi ja tulipa kirpparin yhteyteen vielä kahvilakin. Hinnat oli aika edulliset, nukke lähti 3 eurolla ja kirjat 5 sentillä. Tosin tee kupposesta joutuikin sitten maksamaan kokonaiset 500 euroa:)
Vähän vielä hakusessa tämä rahan arvo!
 
 
Kun kirpparille ei tullut enää mun ja Nuutin jälkeen asiakkaita olikin sitten muovailun aika. Meillä on ollut muovailuvahoja varmaan siitä asti kun Rasmus oli jotain 2 vuotta. Niiden kanssa on ollut ihan perus muotteja joilla pystyy tehdä vaikka kukkia tai tähtiä (ts. piparimuotteja) . Niilläkin kyllä tykättiin muovailla, mutta bongasin Tokmannilta näitä ihania Playdoh muovailuvaha settejä ja nämä osoittautui oikeaksi hitiksi. Jopa Nuutti jaksaa touhuta näillä reippaasti yli tunnin!

 
 Meiltä löytyy nyt tuo jätski auto ja piirakka setti, joulupukin pussiin ostin yhden ison setin joka oli -50% alessa citarilla . Eka joululahja siis ostettu, JIPPII!! Mutta pika googlailulla huomasin, että noita on ihan mahtavia settejä olemassa. Nuutille olis esim paloauto paketti ja Mandi ihastuis varmasti poni setistä.
 

 
 
Muovailu on just sellaista sopivaa sadepäivän touhua, tykätäänkö teillä muovailla?! Hei ja mites taikahiekka, onko kokemuksia?!
 
Päätettiin myös käväistä Aarrekammiossa ja voi että, sielä on kuulkaa oikein pikkuvauvan äitien paratiisi tällä hetkellä. About kymmenessä pöydässä oli pienille vaatteita myynnissä ja toki siis isommillekin lapsille löytyi tosi kivasti kaikkea. Mandi löysi Tuhkimon mekon ja se oli neidin mielestä paras löytö ikinä<3
Mä löysin Minealle Metsolan leggarit, Popin bodyn ja tämän Newbien aivan uudenveroisen neulehaalarin.
 
   
Tämä kehys nyt vaan on niin mun tyylinen, etten voinut jättää sitä hyllyyn:
 
 
Saman katon alla on sisustusliike Stars. Tällä kertaa en mennyt hakemaan mitään sisustus juttua vaan tätä:
 
 
Onko tuttu tuote? Mulle ei. Sitä vaan on kehuttu nyt monessa blogissa, joten testiin oli pakko hakea. Tuo tuoksu on aivan päätä huimaavan ihana<3 Onneksi pyykkiä oli just sopivasti pestävänä (yllättäen..) , niin sain heti testata tätä. Etikkaa piti laittaa vain 2-3 rkl huuhteluaine lokeroon, joten tuo pullo on riittoisa. Ja se tuoksu mikä pyykistä tuli, harmi kun sitä ei pysty teille välittää, mutta ei todellakaan mikään etikkainen! Niin raikkaan tuoksuista, ettei oo pitkään aikaan ollut. Ja mikä ihaninta tästä voi sekoitella myös puhdistusainetta kodin pinnoille, pelkkää plussaa. Kulkurin kartanolta löytyy paljon muitakin Kaunis kotituotteita.  Suosittelen testaamaan!!Jälleenmyyjät löytyy täältä.
 
Meidän loppu päivän plääni on leffailta lasten kans, popsittavaksi lapset valitsivat porkkanaa, kurkkua, omppua ja mandariinia. Sopii mulle:)
Mikko ja Rasmus on Seinäjoella SJK:n liiga joukkueen jalkkis pelissä. Rasmus ja muut hänen joukkueen pojat pääsevät saattelemaan SJK:n pelaajat kentälle. Vähänkö jännää!!! Harmi vaan tuo vesisade... Mä yritin ohjeistaa Mikkoa napsimaan miljoona kuvaa muistoksi:)
 
Nyt kynttilöitä sytyttelemään ja takkaan tulta, eikö se tämäkin harmaus sillä lähde<3
 
Jaksuja kaikille tasapuolisesti<3
 
~~Ulla~~
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat aina tervetulleita: