perjantai 13. toukokuuta 2016

Parit pipot meidän söpöläiselle!

 Täälä on iskenyt hillitön ihastus mintun vihreään väriin. Voisin upottaa sitä vähän sinne ja tänne. Kumma kyllä sisustukseen en nyt halua tuota väriä, mutta lastenvaatteisiin, KYLLÄ kiitos!!!
 
Onneksi nyt on tosi hyvä aika hurahtaa tuohon väriin, sitä kun tuntuu löytyvän oikeastaan kaikkien kauppojen ja merkkien kevät- kesämallistosta. Jotain ihanuuksia on tulossa jo, mutta nämä sain päähäni tehdä itse.
Varmaan n. neljättä kertaa lopputulos oli ihan oikeasti juuri sitä mitä halusin ja mitä olin suunnitellut. Yleensä aina jotain tapahtuu, että lopputulos ei oo ihan tasan tarkkaa sitä mitä olin suunnitellut.
 
Nämä on varmaan aika tuttuja pipoja, luulisin. Toinen on tehty  Mini rodinin pandapipoa matkien ja toinen on vähän Gugguun tyylinen. Tuubihuivi ja pipot on ihan perus trikoosta tehty. Kankaat tilasin taas kerran kankaita.comista. Tällä kertaa vaan toimitus kesti kauemmin, kuin yleensä.
 
 
Tein ensin toisesta ihan perus pipon ilman mitään, mutta kyllä se nyt jotain extraa tarvitsi. Tupsu oli sopivan nopea tehdä ja toi kivasti ilmettä pipoon.
 
 Tässä on nyt sitten kuvapläjäys eiliseltä illalta, pikku poitsu oli niin söpö näky noissa asusteissaan<3
 
 
Nuutti tykkää kovasti käydä hakemassa postia kävellen. Tuo meidän oma tie on about 400m pitkä ja voin kertoa, että sen kävelemiseen saa kulumaan yllättävän monta minuuttia!
 
 
Matkalla pitää tutkia kiviä, käpyjä, oksia, kukkia... Tässä etsitään sitä juuri oikeaa kiveä jonka voi heittää niihin pariin kohtaan tietä, jossa on  ojassa paljon vettä:) Poitsua vaan naurattaa, kun äiti yrittää huudella, että ei enempää kiviä ojaan. Tuumasipa tyyppi jo kerran, että "ykki vielä"...No okei yksi sitten!
 
 
...Ja sinne uppos taas yksi kivi. tai ehkä kymmenes, mutta kuka niitä laskee!
 
 
Sitten kun äiti kieltää kivien heiton, niin poitsu keksii heitellä käpyjä, nokkelaa eikös?!
 
 
On tuo hitusen vajaa kaksi vuotias melkoinen persoona jo. Omaa tahtoa löytyy välillä niin paljon, ettei poitsu itsekkään tunnu tietävän mitä haluaa. Välillä vettä antamaan kelpaa vain äiti, haalaria riisumaan Rasmus, iltasatua lukemaan iskä. Välillä huudetaan äitiä antamaan maitoa ja kun kyseinen ihminen saapuu paikalle huudetaan kovaa ja korkealta iskää. Ihana pieni mies<3
Nuutti tykkää vallan hurjasti olla sylissä ja pusutella. Kirjojen lukeminen on myös edelleen hurjan suosittu juttu. Kaikki korjaamiseen, rakentamiseen ja ruuvailuun liittyvä on sellaista puuhaa jota ei vaan yksinkertaisesti voi tapahtua ilman Nuutin valvovaa silmää ja auttamista. Ja traktorit, voi että. Täällä on kuulkaa ollut niin onnellinen poika, kun viereisillä pelloilla on nyt muutamana päivänä ollut monta kertaa traktoreita. Monesti sohvalta kuuluu, että "äiti tato, tattodi". (äiti kato,traktori).
 
Tämä on ehkä muuten jonkun sortin ennätys, KAKSI postausta yhden päivän aikana. En vaan malttanut olla laittamatta näitä kuvia jo tänne. Kärsivällisyys ei todellakaan oo mun juttu!!
 
Ihanaa alkanutta viikonloppua, se on luvannut ainakin tälle suunnalle vallan mahdottomasti vettä. Siispä on hyvää aikaa laitella taloa välillä sisältäkin kuntoon:)
 
Palaillaan taas!!
~~Ulla~~
 


6 kommenttia:

  1. Aaaaa niin ihana Nuutti!! <3 Siis ihan uskomattoman ihanan väriset pipot ja tuubihuivi, vaikea päättää kumpi on hienompi edes noista pipoista! Hyvin sopii tupsu tollaseen kevyempäänkin pipoon :) -V p.s. Ostan kohta ittekki ompelukoneen ja otan sulta kaikki mallit että sais väsäillä pipoja! :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No Eikö, Nuutti on kyllä sellainen murunen<3<3
      Tuo väri oli kyllä just eikä melkein sitä mitä mä halusinkin. Vähän arvelutti kun netistä tilas,että mitä sieltä tulee, mutta nappi valinta!!
      Voi ja sä hurahtaisit noihin pipoihin vielä enemmän, kun ekan tekisit, niitä on niiiin helppo tehdä!!ja nopea, tulee ihan huomaamatta.Siis jos ompelukone vielä tekis yhteistyötä, nimim. kakskymmentä kertaa lankaa neulaan pujottanut.

      Poista
  2. Aivan täydellisen väriset nuo asusteet ♡ Ja mallikin on niin ihana ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mä tykkäsin kyllä tuosta väristä myös ja niin tuntuu tykkäävän muutama muukin:) Kauppareissuillakin on joku joka kerta ihastellut!
      Malli on kyllä sellainenkin murunen<3

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: