sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Ne teki sen taas!!!!

Lauantaina oli tarkoitus lähteä mun äidin kanssa kirppistelemään. Tässä luulossa mä siis olin... Mutta kavereilla ja sukulaisilla oli toiset pläänit. Otsikkoa selventääkseni, mut yllätettiin myös Nuutin aikana. Niistä babyshowereista juttua täällä .
 
 
Enpä tohtinut edes ajatella, että saisin vielä toisetkin Babyshowerit kokea. Ihan mielettömän ihana yllätys. Äitin työ oli tullut siskokin Kuopiosta ja yksi serkkukin oli jaksanut pienen vauvansa kanssa ajella Seinäjoen suunnalle. Plus kaikki muut ihanat ja niin rakkaat ihmiset<3 Pari kaveria ei päässyt paikan päälle, mutta hengessä olivat mukana! Oon teistä ihan hurjan onnellinen!!!
Pöytään oli loihdittua kaikkea niin hyvää, kakkuja sain kotiakin mukaan, nams:)
 
Ohjelmassa oli perinteinen syntymäpäivän, pituuden ja painon veikkaus, leikkimielistä tietovisailua (jonka oikeita vastauksia jäätiin vähän epäilemään;)  ) Niin ja herkuttelua, jutustelua, kaikkea ihanaa!
 
 
 
Naiset oli hommannut tämän suloisen kukka-asetelman lisäksi lahjakortin citymarkettiin (vaippoja ja liivinsuojia on jo listalla...) , sekä lahjakortin Seinäjoella sijaitsevaan ravintolalaiva M/S Barbuuriin. Tuonne on kyllä ehdottomasti ehdittävä ennen Minin syntymää! Kotia lähti myös Super suloinen vaippakakku ja vauvalle body ja mekko. Eli siis auto oli pakattu täyteen, kun kurvailin onnellisena kotiin:)
 
Pakko tallentaa tänne blogiin vaippakakun kortissa ollut ihana runo, joka sai taas kyynelkanavat aukeamaan oikein huolella...
 
"Jos en syntyisi,enkä olisi mahassa tässä,
Olisinko tyhjä paikka pilkkopimeässä?
Jos en syntyisi, olisinko missä,
yksinäinen pisara meren syvyyksissä?
Olisinko tuuli tai häivähdys hento,
perhosen kepeä siivenlento?
Jos en syntyisi, enkä olisi täällä,
olisinko kaipaus sydämesi päällä?
Vaan minä synnyn, ja pian olen täällä,
elämän ihmeenä ja perheeni päänä!"
 
 
Tähän väliin kiitos, kiitos, KIITOS kaikille teille jotka olitte mukana suunnittelemassa tätä ihanaa yllätystä, oliskohan se jo viimeinen kerta??!! ;)
 
Ootte kaikki rakkaita<3
 
Loppuun vielä masu kuva. Raskausviikkoja tänään tasan 34 ja vähän rupeaa tuntumaan, että tämä masu rupeaa kohta ratkeamaan!!  Nautin silti joka päivästä jonka saan olla raskaana, silitellä tuota ihanaa kumpua ja tuntea pienen liikkeet.
 
Nyt suunta kohti pihaa (tai niin kuin Nuutti nykyään sanoo: puutarhaan) Päivän ohjelmassa olis mattojen pesua ja kevyttä pikku haravointia!!
 
~~Ulla~~


4 kommenttia:

 1. Eikä kuinka ihana yllätys sinulle järjestetty.♡♡ Mua jäi niin harmittaan kun itse en saanut yksiäkään, ne olisi ollut niin ihana päästä kokemaan.
  Ja tuo runo, todella kaunis. Saako sen napata jemmaan?

  Kääk, apua kuinka pitkällä jo oot. Mennyt hujauksessa tämä sinun odotus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä mä olin ihan totaalisesti yllätetty!Mä niin toivoisin,että ihan jokainen raskaana oleva äiti sais kokea omat babyshowerit, onhan vauvan odotus nyt iso aihe juhlaan<3
   Ja runon saa napata jemmaan, en tiedä mistä mun serkku noita ihania runoja oikein napsii?!

   Joo en oikein tajua ittekkään, kuinka pitkällä täs jo ollaan. Mihin ne viikot on kadonnut?!

   Poista
 2. Ihana runo!
  Onnea loppuodotukseen!

  VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: