tiistai 24. helmikuuta 2015

Kutsuilta...

Moiksista!
 
Mitäpäs teille kuuluu?!
Meille on saapunut flunssa,kuumeen kera tietty ettei liian helpolla vain päästä. Harmittaa kovasti,kun pojilla on juuri hiihtoloma menossa ja oltiin suunniteltu,että pyydetään heidän kavereita tällä viikolla kylään. Noh,nyt on otettu iisisti alku viikko. Lauantaina olis tässä lähistöllä Hevisauruksen konsertti ja nyt jännitetään päästäänkö sinne.
 
Eilen käytiin Mandin ja Nuutin kanssa kälyn luona Pomp De Luxin vaate kutsuilla ja olihan tämä kevät kesä mallisto aivan huippu ihana. Vaatteet on kyllä niin kivoja livenä, Mandin kanssa hypisteltiin oikein urakalla erilaisia mekkoja. Nuutti sai tutkia vaatteita KAUKAA,koska herra laittaa nykyään ihan kaiken HETI suuhun.
Isojen poitsujen vaaterekki,Tykkäsin kovasti tämän malliston väreistä ja rantsu henkisistä kuoseista.
Tytöille löytyi taas pompille tuttuja tutuja ja muita iki-ihania mekkoja.
 

Nuutilla oli hauskaa,kun oli vieraita naamoja joita sai katsella=) Meidän poitsu ei oo vieläkään ruvennut vierastamaan,onneksi.

Laitoin tilaukseen Nuutille lyhythihaisia bodeja ja suloiset verkkarihousut.
  
Tässä vielä ne verkkarihousut,virallisesti siis Olympia lt housut.
 Housut
 POMPdeLUXilta löydät housuja, jotka sopivat lapsellesi parhaiten. Meillä on suuri valikoima värejä ja malleja – pidätpä sitten eniten baggyista, regular- tai slimfitmallista, collegehousuista, chinoista tai farkuista. Housumme on valmistettu ihanista materiaaleista aina collegesta puuvillaan, ja meillä on housuja joka tilaisuuteen. Meiltä löytyy housuja, chinoja ja farkkuja koossa 80–152 cm, ja tarjoamme paljon inspiraatiota lasten vaatevarastoon.: Olympia Lt housut
Mandille tilasin kesäksi pari mekkoa: Bonn jr mekko

Mekot
 POMPdeLUXilla on mekkoja monessa eri värissä ja mallissa. Löydät mekkoja juhliin ja erityistilaisuuksiin sekä mekkoja, jotka sopivat täydellisesti arkeen ja leikkeihin. POMPdeLUXin mekoista löytyy jotain kaikille tytöille – sekä isoille että pienille. Valitse siis vain oma suosikkimekkosi. Meiltä löytyy mekkoja koossa 80–152 cm, ja tarjoamme paljon inspiraatiota lasten vaatevarastoon.: Bonn Jr mekko
ja Bonn jr hame.
 
Hameet
 POMPdeLUxilla on shortseja ja hameita kaikille tytöille. Valitse erilaisista malleista ja ihanista väreistä. Huomaa myös monet hienot yksityiskohdat painatuksineen ja tylleineen. Lisää shortsien ja hameiden alle leggingsit tai sukkahousut ja käytä yläosana T-paitaa, neulepuseroa tai neuletakkia. Meiltä löytyy shortseja ja hameita koossa 80–152 cm, ja tarjoamme paljon inspiraatiota lasten vaatevarastoon.: Bonn Jr hame
Niin ja tuo kuvassa näkyvä kesälakki tulee Mandille myös.
 
Onko teille kotiutumassa jotain pompilta?!
 
Sitten vielä kuvia huoneesta jota tulee kuvattua tosi harvoin. ELi vessasta. Olisitteko arvannu?!! Olen tosi tyytyväinen tähän uuteen vessaan,vanhassa oli jo omana silmään niin huonot värit...Vanhassa talossa vessa oli siis sini,valko lila????!!!Yäks=)
 
Nyt on värit enemmän omaan mieleen. Vanhassa vessassa oli myös noita lasihyllyjä, joista jos totta puhutaan olin kyllä toivonut pääseväni eroon,mutta täälä ne oli taas vastassa!No eipä sillä, kyllä niihin aina jotain laitettavaa keksii. Tässä uudessa vessassa on muuten ihan mahtavasti kaappi tilaa, sai hyvin järjestettyä kaikki meikit ja rasvat (joita on ihan naurettavan paljon...)omille paikoilleen. 
Onneksi tääläkin on tätä pöytätasoa...Sitä ei varmaan oo ikinä liikaa!?
 

Halpahallista löysin viikonloppuna tuon ihanan korutelineen. Sellaista korupuuta oon kattonut monessa kaupassa,mutta ei vaan oo tullut ostettua. Tämän kohdalla en edes miettinyt=)Ja hintakin oli hyvä, 7 €.
 
Lemppari hajut<3 Onko joku jo käynyt nuuhkimassa Escadan uutta tuoksua?! Tykkäsittekö?! Mä en oo vielä ehtinyt nuuhkimaan...Tuo Cherry in the air on mun tämän hetken ykkös tuoksu.Ja Diorin tuoksu on tietty aivan must.

Mikkokin sai vessasta kaapin omille jutuilleen...arvaatteko mikä se on? No tuo pieni tuossa ylhäällä nurkassa=D Mutta eikö se oo nii,että koolla ei oo väliä?!
 
Nyt kokkailemaan. Iltapäivällä on Mandin ja Nuutin lääkärineuvolat joten huomenna varmaan palailen Nuutin neuvolakuulumisien kera postailemaan.
 
Mukavaa tiistaita teille!
 
Ja jättäkäähän kivat kommenttia käynneistänne,niitä on niiiiiin mukava saada!!!!Ei oo niin yks puolista tämä mun bloggailu. ja hei jos teille tulee mieleen jotain bloggailu aihetta,mistä haluaisitte että kirjoitan,niin kertokaa ihmeessä!!!
 
Nyt menoksi...
~~Ulla~~
 

2 kommenttia:

  1. Tää on kiva blogi! Päädyin lukemaan blogiasi Kaksplussan keskustelun kautta joskus kun meillä on saman ikäiset vauvat. Tykkään sun blogista kun se on niin ihanan arkinen ja onnellista elämää vietätte :) Kaikkea hyvää teille ja toivottavasti saan jatkossakin seurata teidän eloa! Kirjoittele vaikka joskus kasvatusperiaatteistasi ja millaisiksi ne on hioutuneet neljän lapsen myötä!

    -Hilda-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos,ihana kuulla että tykkäät blogistani. Mietinkin,että onkohan kellään lukijalla saman ikäsiä lapsia kuin mulla. Mitäs teidän vauvelille kuuluu?joko teillä liikutaan kovaa kyytiä?! Tuo meidän jätkä kun vaan pönöttelee paikoillaan=)
      Nuo kasvatusperiaatteet on tosi hyvä jutun aihe,kiitos ideasta.
      Ihanaa ja aurinkoista kevään odotusta teidän perheelle.

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: