tiistai 10. helmikuuta 2015

Jotain tekemistä...

Hellou!
 
Aamulla heräsin ja mittarissa oli kuulkaas plus 5 astetta!!!Hetken tuumin mitä sitä tekis kun Nuutti meni päiksyille.No enpä sitten keksiny muuta kun ikkunoiden pesu=) Tämä kuuluu samaan kategoriaan kuin pyykkäys,nautin! Siis en nyt ehkä siitä pesusta,mutta niistä puhtaista ikkunoista.Tässä talossa noita ikkunoita kyllä piisaa..Sain vain alakerran ikkunat tänään pestyä...Katotaan jos plussa kelit jatkuu,josko sitä jaksais yläkerran ikkunatkin ahkeroida.Sen verran ihanan kirkkaat noista puhtaista ikkunoista tuli.
 
Sain tehtyä Rasmuksen puolelle huonetta jo lippuviirin.Jotain oli pakko keksiä tuohon tyhjälle seinälle ja noita viiriä on niin helppo ja kiva virkkailla.
 
 
Aikeissa oli tehdä vain toiselle seinälle tälläinen,mutta Nooa kysyi heti kun näki tämän,että koska mun oma on valmis..."Pian"...
 
Pompilta tuli vielä toinenkin paketti meille.Oli aivan pakko tilata nuo talvihaalarit Nuutille kaappiin odottamaan ensi talvea.Miettikää 32€,sillä ei kyllä oikein kummoisia haalareita uutena saa,paitsi nyt kun oli ale=)Ja kun nyt joka tapaukses piti postarit maksaa niin klikkailin vielä pari valkoista paitaa pakettiin..jaaaa yhden t-paidan!
 
 
Ootteko käynyt jo uutta kevät-kesä mallistoa kurkkimassa.Niin herkku värejä ja kuosia taas,että jaiks! Konkurssi varmaan tulee kun noita tilailee...Täältä voi käydä kattomas online kuvastoa kliks .Löytyikö sulle mitään ehdotonta suosikkia?
 
Meillä oli lauantaina Rasmuksen kaverí synttärit.Valmistelut meni vähän toisella lonkalla.En tiedä mihin viime viikolla on kaikki aika mennyt?!
No aihe oli starwars.Ainakin jossain määrin...Tais kääntyä teema jossain Lego starwarsiksi.No,mutta mikäoli ihanaa,niin Rasmus keksi itse suurimman osan kattaus jutuista ja koristeluista=)
Pöytä katettiin valmiiksi ennen vieraiden  tuloa. Meidän juhla menu oli sipsiä,keksiä,pikku pitsoja,tikkuja joissa oli nakkia,juustoa ja viinirypäleitä (noi oli niiiin suuri hitti!!) sekä jätski baari.Kolmesta eri jätski mausta sai päättää mitä haluaa ja sitten karkkia, kastikkeita yms.  sai laitella oman maun mukaan päälle.
 
 
 
Jätski kipot on ihan vaan Prismasta ja tuunattu pinterestistä löytyneillä kuvilla.
 
Odottavan aika oli niiin pitkä,kun ruoka oli syöty ja vieraat tuli VASTA tunnin päästä=)
 
 
 
 
Ei järjestelty mitään ihmeempää ohjelmaa,pöydässä meni pojilla varmaan tunti! Aika moinen meteli ja meininki meillä oli. Rasmuksen kavereita tuli uudesta koulusta 9 ja vanhasta saapui yksi. Niin ja yksi vanha kaveri saapuu meille ensi sunnuntaina vielä juhlimaan synttäreitä.Juhla humua luvassa siis,kun parin viikon päästä on vielä Mandin ja Rasmuksen yhteiset synttärit sukulaisille.
 
Nuutilla oli muuten hirmu hauskaa kun vieraita poikia juoksenteli edes takaisin.Kauhea kikatus vaan kuului=)
 
 
Nyt vielä autoa pesemään,sitten tämä energisyys saa luvan loppua tälle päivälle=)
 
Mukavaa tiistai päivä jatkoa!
~~Ulla~~
 
 1 kommentti:

  1. Oiii makeen näköset tarjottavat, jätkät oli varmasti innoissaan!! :) Mäki ootan jo kauhulla koska saa keittiön ikkunaa taas avata taltalla ja vasaralla :'D -V

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: