keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Pienoinen kriisi...

Moiks!
 
Vitsit mikä kriisi täälä oli eilen. Laitoin pyykkiä ihan normisti koneeseen. Kun kone oli pessyt ne ja menin avaamaan luukun ripustaakseni ne kuivumaan,niin se iski!!!Aivan järjettömän kamala haju oli pyykissä. Siis jos sitä nyt jollain sanalla pitää kuvailla niin ne haisi ihan bensalle??!!
 
No koitin pestä vaatteet uudelleen,mutta tulos oli sama. Ei muuta kuin märät ja HAISEVAT vaatteet pois koneesta ja pyöräytin koneen 95 asteessa tyhjillään. Luojan kiitos tuo auttoi.Mehän ostettiin uusi ja isompi kone kun muutettiin.Ja ehdin jo ajatella,että nyt on koko kone menossa rikki. Ja tietty tuo piti sattua just kun pyykkikaappi oli täynnä...
No eilinen ilta ja tämä päivä onkin pyykätty sitten oikein huolella!
Mä rakastan huuhteluaineita.Siis oikeastaan kaikkia pesuaineita...Onneksi jaan hulluuteni siskon kanssa=) Mikko aina naureskelee kun saatetaan siskon kanssa höpötellä pitkät ajat jostain pesuaineista. Huuhteluaineita pitää olla aina vähintään kahta eri tuoksua.Tuossa Greengaten purkissa on pyykinpesujauhe. Koneen ohje ei normisti hengaile tuossa koneen päällä,mutta epätoivoissani selailin jo senkin läpi. Eikä kyllä ollu turhaa,oppi paljon uutta!

 
Mä en oikeastaan oo millään tavalla pyykkäämistä vastaan. Silittämisestäkin nautin.Hullu...tiedetään!!Silitysrautakin meni uusiksi muuton yhteydessä. Vanhan kun  laitoin seinään niin koko kodinhoitohuone pimeni...EI hyvä! No tämä uusi on toiminut hyvin,eli hommat jatkuu.
 

 
Mulla oli maailman parasta seuraa,kun silittelin<3

Oon niin onnellinen kun tässäkin talossa on iso kodinhoitohuone. Ollaan opetettu lapset kulkemaan talvivermeissä tuosta kodinhoitohuoneen ovesta. Saa lumet rauhassa sulaa sinne.

 
Ja toisesta suunnasta samainen huone. Tuohon pyykinpesukoneen päälle haaveilen hyllyä jossa vois pitää noita pesuaineita.

 
No siis tämä huone ei näytä juuri koskaan tälläiseltä...Mä pesen oikeastaan joka päivä pyykkiä. Niin ku uskon että aika monessa muussakin lapsiperheessä. Siispä kodinhoitohuoneessa on kuivaus teline melkein koko ajan levällään.Mutta eipä tuo haittaa,kun mahtuu hyvin kulkemaan ohitse=)

Mikko touhus yksi ilta lasten kanssa ulkona ja he olivat rakentaneet yhdessä hienoja tunneleita ja linnoja lumesta. Lapset viihtyvät nyt vieläkin paremmin ulkosalla.Ja ihana kun ovat keksineet leikin jota kaikki kolme tykkäävät leikkiä.Pojilla kun meinaa aika usein olla sellaiset leikit,että Mandia ei hirveästi ne kiinnosta...
 
 
Tänään on suunnitelmissa suunnata taas luistelemaan ja hiihtelemään. Ihana kun ei oo pakkasta paljoa,niin ulkosalla tarkenee monta tuntia kerrallaan.
 
Nauttikaa raikkaasta ilmasta!
~~Ulla~~
 


2 kommenttia:

 1. Muutama muukin ihminen on tainnu tuolle pesuaine-hulluudelle naureskella.. :D Mutta ku ne vaan on niiiiiin hyviä!! Mä ostin just tuttua turvallista Serton huuhteluainetta, nyt oon taas nuuhkinu jokasta pestyä vaatetta. Enää puuttuu että sais pyykit pihalle kuivamaan! <3 (silitysintoa saan odotella ehkä vielä tovin..) Nuutti on kyllä yks hymypoika :) -V p.s. Sata vuotta ku kävin lukemas tätä viimeksi, sen takia kaikki kymmenen kommenttia! :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Josko muutkin innostuis kommentoimaan=)

   No juu,oon kyllä saanu vuosien aikana yhden jos toisenkin kommentin noista pesuaineista.Varsinkin kun töis ihmettelin isoon ääneen miten joku voi selvitä vaan yhdellä pesuaineella??!!Siis koko talon siivoukset?! Mun pesuaine hylly ihan pursuaa=DTuo serton huuhtelu aine lukee mun kauppalistas,ihan the best tuoksu<3 Ja lämpöisiä säitä odotellessa,saa ruveta kantelemaan pyykkiä pihalle,jei!

   Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: