perjantai 23. tammikuuta 2015

Meidän makuuhuonetta...

Iltaa!
 
Perjantaista on kivasti muodostunut hyvä bloggaus päivä=)Nyt meni kyllä vähän möyhäälle,kun koko päivän ollut hiurjasti tekemistä. Aamusta kurvattiin Mandin ja Nuutin kanssa seinäjoelle ostoksille,siis ihan prismaan. Toki siinä samalla käytiin myös pyörähtämässä shoppiksella ja Basaarilla. Löysin parit Me&I housut,Mandille ja Rasmukselle ja ittelle kivan tunikan. Nuutin kokoisia vaatteita ei taaskaan ollut ollenkaan...Mutta isomman turvaistuimen sain hommattua Nuutille.Melko painava on nimittäin kannella tuota meidän herra 8kk ja kaukaloa...=)
 
Nyt jatketaan meidän talo kierrosta:
Meidän aikuisten makkari on alhaalla.Ja meidän kamuna täälä nukkuu Nuutti.Saa nähdä kuinka kauan vielä.Muut muksut on siirretty about vuoden ikäisenä omaan huoneeseen.Mutta Nuuttia oon parhaillaan opettamas nukkumaan omassa sängyssä...Tähän asti meidän vauveli on nimittäin nukkunut tiukasti mun kainalos. Hieman rikkonaisia öitä on vietelty siis tämä viikko,mutta eikö se taas siitä!
 
Huoneessa on kiva hyllykkö heti oven vieressä.Hyvin hyödynnetty tuokin muurin viereen jäävä tila.Tämä oli siis jo valmiina täälä,kun muutettiin.
 
Ostettiin uusi sänky muuton yhteydessä.Vanha oli jenkki sänky ja se oli jo niin huono selälle,että yhtään ei oo ollut ikävä=) Runko on ikean,mutta tämä yksilö löytyi Torin kautta (niinku melkein kaikki meillä nykyään!!=)hintaa vaivaiset 50€.Ja patjoiksi valittiin jotku älypatjat..Ihan hyvät on ollut eli tyytyväisiä ollaan valintaan.
Päiväpeittona ellokselta tuo joissakin muissakin blogeissa vilahtanut tähtipäiväpeitto.Tuli taas käytettyä joku niistä -40% eduista!Niin ja halpahallista bongasin tuon sisustustarran.
 
Eikös mukavan rauhalliset maisemat?!Ei tarvitte paljon kaihtimia käytellä=)
 
 
 
Meidän tyttönen sai menneellä viikolla uuden sängyn.Olen niiiin kauan haaveillut tätä Mandille,etten meinannut pysyä nahoissani kun löysin tämän ihanuuden Torista (ylläri) ja vielä samalta paikkakunnalta. Kaupat syntyi HETI!!!Ja oli pikku neitikin onnellinen tuosta "prinsessan"-sängystä<3
 
Huomenna Mikko kurvaa heti aamusta kaurisjahtiin ja me saadaan vieraiksi käly lapsineen.Niin ihanaa kun saa ittellekki seuraa huomiselle! Tänään ollaan siis siivoiltu jo valmiiksi ja leivoin Mandi apurina muffinia. Nämä on niin herkkuja,että laitan tänne ohjeen jakoon,suosittelen!Ja tuo ohje on ihan sovellettavissa. Esim suklaan tilalle valkosuklaata ja mustikoita,tai pähkinöitä ja omenaa tmv.Mä tein näitä kaksin kertaisen satsin,osa meni suoraan pakkaseen.
Tuplasuklaa muffinit
n.12 kpl isoja muffinia
2 kananmunaa
1 1/2dl sokeria
1/4tl suolaa
1 1/2tl leivinjauhetta
1tl vaniliasokeria
4dl vehnäjauhoja
1/2dl kaakaota
1 1/2dl flora vanillaa
1dl flora culinessea/100g margariinia
100g tummaa suklaata
100g valkoista suklaata
 
UUNI :200 astetta n.15min
 
Vaahdota munat ja sokeri.Sekoita kuivat aineet keskenään. LIsää vaahtoon vuorotellen sula margariini,vanilla ja jauhoseos. lopuksi paloitellut suklaat. Kannattaa tarkkailla paisto aikaa uunissa esim. tulitikulla.Meidän uunilla riitti 12 minuuttia ,että muffinit jäivät ihanan kosteiksi. 
 
Palaillaan taas,nyt viikonloppua viettelemään=)
~~Ulla~~
 


1 kommentti:

  1. Omakotitalokuume! <3 Ja musta tuntuu hyvin vahvasti siltä että jonkin sortin muffineita on pakko kohta leipoa! :D Mun pitäis selkeästi jaksaa selata ahkerammin Toria että tekisin jotaki huippulöytyjä -.- -V

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: