tiistai 23. heinäkuuta 2013

Herkuttelua...

Vaihteeksi vähän toisenlaista herkuttelua;)

Kierreltiin Mandin kanssa puutarhassa ja mitä me sieltä löydettiinkään.. No kypsiä viinimarjoja!Varmaan reilu viikko sitten käytiin kurkkaamassa ja silloin oli vielä raakoja koko puska täynnä. Nyt ne olivat kypsyneet ja niiiiin hyviä=)Mustat on mun lempparia!!!


Mandikin rohkaistui maistamaan ja ilme oli näkemisen arvoinen! Mutta kyllä niitä sinne suuhun useampi katosi, kun vaan makuun pääsi=)
Melko tarkkaa oli tuo neidin marjojen syöminen,yks kerrallaan ja tarkasti kaikki ylimääräiset roskat pois. Itte heittelin noin viittä kerralla sen enempiä tutkimatta=)
 Tämmöisiäkin ihanuuksia on valmistumassa! Viime vuonna tuli peräti kolme omenaa,tänä vuonna tulee varmaan lähemmäs 50!! Syksyä odotellessa...ja niitä omenapiirakoita ja omenapaistosta ja ja ja...


 Tässä kohtaa tulikin sitten äitille kiire...Neiti meinas ruveta korjaamaan satoa samantien!Itkupotkuraivarit päälle ku ei saanu heti omppuja mukaan.

Ja me saatiin aurinkokin takaisin,jes!Hellettähän se on nyt luvannut...aivan jo ehti epätoivo iskeä,että tässäkö se kesä nyt oli?! Mutta nautitaan nyt näistä aurinkoisista päivistä,eikös??!

                                                                     --Ulla--

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat aina tervetulleita: