torstai 20. helmikuuta 2020

Joko se on tyttö, tai siitä kasvatetaan tyttö!

Mä annan teille pienen mahdollisuuden arvuutella kuka meidän perheestä tuumasi tuon otsikon lauseen. Koska se ihan oikeasti sanottiin ääneen ennen eilistä rakenne ultraa!


Mä oon siis viime yöt nähnyt niin järkyttäviä painajaisia, ettei oo tosikaan. Yhdessä unessa oltiin ultrassa ja kätilö totesi, että meidän vauvalla ei ole jalkoja ollenkaan,mutta "muuten kaikki on ok". Ja minä siinä unessa hätääntyneenä yritin sanoa, että eihän kaikki oo sitten ollenkaan ok!! Yhdesäs unessa vauvalla ei ollut päätä ja viimeisessä unessa juuri ennen tuota eilistä ultraa todettiin,että vauvalta puuttuu sydän.

Että joo, kiva mennä ultraan! Muutenkin olin ehtinyt jo monta viikkoa ressata vaikka ja mitä. Koko ajan tuli vaan mieleen uusia juttuja jota voi olla huonosti tai poikkeavuutta. Ja silti nauratti siinä ultratessa, että oli kuitenkin vielä paljon sellaista mitä en ollut edes tajunnut miettiä. Niin kuin esim istukan sijainti.

odotusaika

Mutta nyt siihen ultraan.

Kätilö oli aika vähä sanainen ja mulla meni jotenkin tosi pitkään ennen kuin uskalsin edes sanoa,että jos sukupuoli näkyy niin sen saa sanoa ääneen. Aivot ja sydän näytti normaalilta, samoin kaikki muut. Paino oli n.400g ja vastasi hyvin viikkoja. Olo on kyllä niin uskomattoman helpottunut. En kyllä koskaan lakkaa hämmästelemästä miten tarkasti tuossa ultrassa nähdään kaikki. Siis ihan millimetrien tarkkuudella! 

Istukan paikasta kätilö ensin vähän huolestui. Onneksi tarkempi tutkiskelu paljasti, että se ei ole kohdun suun päällä, eikä vaadi lisä seurantaa.  

Ja  vaikka usein pelotellaan, että kätilöt eivät etsimällä etsi sukupuolta, niin meidän kätilö kyllä etsi. Alkuun bebe nimittäin piti jalkoja niin, ettei ollut mitään mahdollisuutta nähdä kumpi hän on,mutta meille sanottiin, että palataan vielä uudestaan katsomaan ja silloin kätilö sitten sanoi, ettei hän näe mitään poikaan viittaavaa. 

Eli meille odotellaan nyt sitten pikkuista tyttöä<3 

Ja se oli meidän ihana Minea joka tuumasi, että jos vauva ei ole tyttö,niin sehän voi kyllä sitten kasvaa tytöksi:)  Meillä siis pojat toivoi poikaa ja tytöt tyttöä. Ja me vanhemmat oltiin ottamassa avosylin vastaan ihan kumpi vaan! Uskon, että oltaisiin oltu ihan yhtä onnellisia pienestä pojasta,mutta nyt uppoudutaan huolella vaaleanpunaiseen kuplaan<3 


Josko sitä nyt tohtisi vähän hengähtää ja nauttia tästä ihanasta ajasta!


Onko teillä tullut uniin mitään pelkoja tai jännityksen aiheuttajia? Tai hei olis kiva tietää myös jos teillä on isommat sisarukset heittänyt jotain kivoja lauseita vauvan sukupuolesta:)

Nyt pakkailemaan tavaroita, meillä on lauantai aamuna lähtö Leville!! Tulkaa instan puolelle seurailemaan meidän menoa, mut löytää sieltä tunnuksella @unelmienelamista

-Ulla-

1 kommentti:

  1. Minä ainakin keskenmenon jälkeen pelkäsin kaikkea paljon enemmän. En ollut mitenkään hysteerisen peloissani, mutta sellainen pieni huoli kalvoi mieltä, kun taas esikoista odotin aika huolettomana.

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: