perjantai 2. elokuuta 2019

Olisko aika panostaa itseensä, edes sen pienen hetken päivässä?

*Yhteistyö Perhekuplan ja FitFarmin kanssa*

Moi!

Mun kesä on pitkälti mennyt pitäessä paria tunnettua suklaatehdasta pystyssä. Levy silloin toinen tällöin, ihan liian monta levyä suklaata viikossa. Onko joku muu  pitänyt mun kanssa noita tehtaita käynnissä?!
 Ja liikunta, miten sekin sitten unohtui jonnekin, vaikka keväällä pääsin jo niin hyvään alkuun. Arvatkaa harmittaako?!

Mutta onneksi se, ettei ole viime aikoina syönyt oikein tai liikkunut tarpeeksi ei tarkoita sitä, etteikö niin voisi tehdä jatkossa.  Mä oon nyt päättänyt, että tämä mässäily saa luvan jäädä vähemmälle. En siis rupea mihinkään lakkoon, koska sen verran itseäni tunnen, että se ei vaan toimi. Mutta sitä ihanaa terveellistä ruokaa mulla on jo ihan ikävä. 

Ja entäs se liikkuminen sitten. Miljoonasti kuulee sanottavan, että kyllä sinne salille ehtii jos vaan haluaa. Voin kertoa, että välillä se nyt kyllä on ihan tosi hankalaa viiden lapsen, heidän harrastusten, miehen ja hänen harrastusten ja suhteellisten pitkien välimatkojen takia. 
Ja myönnettäköön, mulla ei oo hirveesti inspistä lähteä tuonne muiden sekaan heilumaan, kun jo kotona on tämä oma sakki ympärillä. 



 Päivissä tulee myös niitä hetkiä, kun lapset leikkii kivasti keskenään, mutta ei täältä minnekään voi silloin lähteä. Silloin voi sitten kuntoilla kotona.
Meillä on myös ihan mahtava mini kuntosali yläkerran aulassa. Siinä pystyy lapset leikkiä leluilla samalla, kun vanhemmat huhkii hikeä pintaan!
Mä mietin, että pelkästään jo omaa somessa roikkumista rajoittamalla, saan nipistettyä itselleni sitä kuuluisaa omaa aikaa. Ja sen ajan ajattelin käyttää jatkossa omaan hyvinvointiin.


Ja nyt saan sitten vielä lisä boostia Home by Jutta- Valmennuksen myötä. Oon tästä nyt niin innoissani, että juuri ja juuri pysyn pöksyissäni! Valmennuksen kesto on 8 viikkoa. Eiköhän siinä ajassa taas löydy se liikunnan ilo:) Home by Jutta on suunniteltu niin, että sen voi kokonaisuudessaan toteuttaa kotona. Huippua!!

FitFarmin valmennukset on varmasti suurimmalle osalle ainakin jollain lailla tuttuja? Tämä minkä mä aloitan on ihan mahtavan kuuloinen kokonaisuus. Valmennukseen kuuluu Live-treenit joka päivälle, joista saa sitten valita mitkä on just sulle sopivat. Treeni videoiden lisäksi saat viikkoreseptejä, henkisen hyvinvoinnin valmennuksen, ravinto-infoa,facebook ryhmän ja valmentajien tuen koko valmennuksen ajaksi. Lisäksi saat vielä  vastuskuminauha setin kotiin. Taisipa siihen kuulua vielä jotain muutakin, tarkemmin voit käydä lukemassa tästä linkistä.



Mun mielestä on niin ihana, kun tämä on niin kokonaisvaltaisen oloinen valmennus. Se sisältää muutakin kuin vain ohjeet miten paljon liikkua viikossa ja mitä syödä.Suurella mielenkiinnolla odotan mitä kaikkea tuohon kahdeksaan viikkoon mahtuu.
 Niin ja jos jollekin tulee mieleen, että puputetaanko tässä nyt vaan rahkaa ja kanaa koko ajan, niin ei. Tässä ei mennä niin tarkkoihin ruokavalio juttuihin, vaan ennemminkin saa hyviä vinkkejä niihin terveellisiin valintoihin. 



Jos yhtään kiinnostuit tästä valmennuksesta niin lähde mun mukaan löytämään se hyvä olo syksyyn. Nautitaan yhdessä raikkaista lenkki keleistä, hyvästä ja terveellisestä ruuasta ja vaihtelevista jumpista kotosalla. Nii ja voidaan sitten yhdessä itkeä niiden suklaalevyjen perään, tai nauraa repsahduksille;)

Olisko tämä se syksy, kun säkin päätät panostaa itseesi? 

Hei ja nyt jos koskaan tuutte tuonne instan puolelle kurkkaamaan mun tiliä, siellä on nimittäin arvonta alkamassa juuri tälle samaiselle Home by Jutta valmennukselle! Löydät mut sieltä @unelmienelamista tunnuksella.

Ihanaa viikonloppua murut<3

-Ulla-



FitFarm netissä  , Facebookissa ja instassa @fitfarmofficial
Perhekupla netissä , Facebookissa ja instassa @perhekupla

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa tutulle. Liikunta jäi kesällä liian vähälle ja nyt taas olen saanut itseä niskasta kiinni. Suklaa myös maistui liian hyvin. Viimeksi tänään kävelin kaupassa suklaahyllyn ohi päättäisesti sortumatta 😁 (arjensuklaasuukkoja.blogi.net)

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa tutulta. Liikunta jäi kesällä minimiin ja taas on pitänyt pyristellä lenkkipolulle, mutta aloitus on aina hankalaa. Millaisia ne kotitreenit on videoissa jne.. Ihan mielenkiintoinen juttu, että jos videoilta voi kotona treenata jna.

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: