maanantai 6. helmikuuta 2017

Synttäri viikonloppu

Meillä juhlittiin lauantaina kahta synttärisankaria. Rasmusta joka täytti 24.1 jo kymmenen vuotta ja Mandia joka täyttää 8.2 6vuotta. En käsitä miten mulla voi olla jo kymmenen vuotias poika, vaikka en oo vanhentunut sitten sen jälkeen kun täytin 25?!?! Jokseenkin sitä tuntee ittensäkin vanhaksi kun ihmettelee lasten vuosia. Rasmuksen kaveri oli kirjoittanut ihanasti korttiin, että onnea ensimmäisistä pyöreistä vuosista:D En kestä!
 
No ensimmäinen vieras saapui jo perjantaina kun sisko kurvas näillä nurkille. On se vaan niin ihanaa, kun pitkästä aikaa saa halata rakasta ihmistä<3
 
Lauantaina tuli sitten paikalle kaikki muut sukulaiset. Menoa oli juuri sopivasti ja lahjat oli niin ihania. Rasmus oli toivonut oikeastaan vaan rahaa, ei enää leluja. Pari tarpeellista ja toivottua juttua kuitenkin löytyi. Me sovittiin,että käydään yhdessä pyöräilykypärä ostoksilla ja kummeilta toivottiin laukaisututkaa. Kesällä se laitetaan siis jalkkismaalin taakse ja katsotaan kenen potkulla numerot nousee pilviin. Mikko jo keksi sata eri juttua mitä sillä vois mitata mm takaperin juoksu:)
 
 
Mandi taas olis keksinyt toiveita vaikka sata. Nyt on pinnalla Helinä keiju ystävineen ja vesikeijun neiti saikin. Samoten toiveissa oli lego Friends sarjaa ja niitä pieniä hamstereita jotka liikkuu. No molempia tuli ja neiti oli ihan pilvis. Sunnuntaina tuumasi, että en tiedä millä leikkisin kun kaikki on niin ihania<3
 
 
Tarjottavaa oli just sopivasti, vaikka mulle iskikin tuntia ennen juhlien alkua jotenkin paniikki, että onko tässä nyt ollenkaan tarpeeksi. No oli! Vaikka eipä noista nyt kyllä juuri mitään jäänyt, mutta pääasia, ettei loppunut kesken:)
Lapsille oli sipsikulhot, ja sitten kaikille vieraille, paria erilaista keksiä, suklaasuukkoja (kinuskikissan sivulta, oli ihan mahdoton hitti!!), Daim-hyydykekakku, ihan perus mansikka-kerma-täytekkku ja kinkkuvoileipäkakku. Osui ja uppos.
 
 
 
Siskolle naureskelin, että ei oo kyllä kovinkaan montaa vuotta kun vielä mietiskelin, että saankohan koskaan laittaa juhliin noita Greengaten astioita. Onko niitä koskaan niin montaa. No olihan niitä! Nyt on jo useammat juhlat juhlittu näillä.Vaikka saankin aina kuulla vähän kuittailuja kun kupeissa ei oo kahvoja ja Mikon veljen mielestä nuo lattekupit ei oo ihan hirveän miehekkäitä, hah.
 
 
Koristeiksi tein huippu löydön Tokmannilta. Sielä myytiin kolmen kappaleen paketeissa näitä ihania kennopalloja. Eikä maksanutkaan kuin 3,95€
 
 
Kiitos kaikille ihanille vieraille<3
 
aurinkoista pakkasviikkoa teille kaikille!!
 
~~Ulla~~
 


4 kommenttia:

  1. Onnea sinne molemmille synttärisankareille. ♥♥

    VastaaPoista
  2. Voi ihania kuvia juhlista!

    Vielä toivoisin postausta että mitä teidän pikkuneiti syö tällä hetkellä ja millaisia määriä :)

    Itsellä 7kk pikkumies ja osin teen ite ja osan annan purkista. Mielellään tekisin esim jotain lihasosetta isomman määrän jonka pakastaa. Nyt oon keitellyt bataattia ja porkkanaa ja kanaa ja pakastellu erikseen ja sitten välillä jatkanu esim kaupan bataatti-kesäkurpitsa soseella. Peruna tuntuu laittavan masun niin tukkoon. Meillä menee aamulla noin desin verran puuroo hedelmäsoseella ja lounaalla pieni purkillinen kana/lihasosetta tai ite tehtyä. Päivällisellä sama satsi ja illalla taas desin verran puuroa soseella. Puurot oon keitellyt ihan normaali hiutaleista. Tissiä syö päivällä niin monesti kun maistuu.
    Nyt ei oo lähipiirissä just samanikästä jonka kanssa miettiä ja ihmetellä näitä ruokajuttuja :)

    Mukavaa viikon jatkoa!!
    T. Sanniska

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tämän päivän postauksessa on taas vähän Minean syömisistä!
      Samanlaisia määriä meidänkin neiti syö tällä hetkellä!Perunaa meillä siedetään nyt jo pieniä määriä, mutta siis ihan vaan paria teelusikallista per ruoka.Ja tissiä meilläkin imeskellään joka välissä:)
      Mukavaa viikon jatkoa teillekin:)

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: